Gökhan 274 Kasım 7, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 7, 2012 gönderildi Ben sd kart ve polarize filitre aldım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beysan TAŞCI 57 Kasım 7, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 7, 2012 gönderildi Eğer çok hassas ya da aşırı pahalı (kaybolduğunda can yakacak) birşey getirtmiyorsanız, EBAY bence kişisel ekonomimize çok faydalı bir site.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ahmet gul 0 Kasım 7, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 7, 2012 gönderildi ben yillarca yurt disinda yasamis biri olarak bu tür siteleri övüp milleti bilerek veya bilmeden ticaret amaciyla tuzaga düsürmek isteyenleri kiniyorumebay kesinlikle güvenli bi site degildir yillarca bicok dolandiricilik olayi gördüm yasadimpaypal ile almanin ne tür güvenligi var o da yok övenler bana acikliyabilirmi kesinlikle itibar etmeyin derim ve yine türkiyede bircok dolandirici var internetten alisverislerde dikkat atiyorum mesela yazin google a gökhan sariyildiz ismini ve daha bircok kisi bir sekil kandirip dolandiriyor bence bu sitelerde de cirit atiyordurlaruyarmak istedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
y.Güngör 86 Kasım 7, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 7, 2012 gönderildi dolandırıcılık tabiki oluyordur..Ama adamın profilinde 10binlerce ürün sattığı yazıyorsa ve bunların en az %95 i olumlu ise ben o adam'a güvenirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beysan TAŞCI 57 Kasım 7, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 7, 2012 gönderildi İnsanlık tarihi var oldukça dolandırıcılık da var olacaktır.Buna şüphe yok.Zaten ben bu nedenle "can yakacak" ürünlerden uzak durmakta fayda var dedim. Ancak bu durum, yaşamaktan korkar hale getirmemeli insanı..Elbette belki ben belki bir başkası bir gün dolandırıcıların tuzağına düşeceğiz.Bu durumu yaşamamak için hiç mi alış veriş yapmayalım?Açıklama yapmaktan hicap duyuyorum ama bazı kuşkucu arkadaşlara lazım olabilir: Maaşlı bir personelim ve EBAY' a çalışmıyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ahmet gul 0 Kasım 7, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 7, 2012 gönderildi ya arkadas yillardir yurt disinda her yeri dolastim herseyi biliyor geziyorum neden bana bu kulaktan dolma ucuzluklar rastlamaz olmazda herkese rastlarsonra ben birine getir o fiyatin 300 dolar fazlasina alacam dedigimdede hicbir zaman ortada bisey olmaz kulaktan dolma seyleri birakinmesela d800 amerikada 3700 dolar kim daha uygun buldum diyosa yalan ben geziyor biliyorum gezen gozuyle goren varsa yazsin yoksa ondan duydum bundan gordum hepsi yalanmesela i phone 5 299 dolar deniyor hadi 100 tane alacam 800 dolardan biri getirsin o reklam fiyatlari isin icinde degisik seyler olan fiyatlar cikarttiginda tak alacagin degilbence gecin bunlari reel hayata donun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Kasım 7, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 7, 2012 gönderildi iphone 5 in 300 dolar olmadıgını bılıyoruz canım o hat kampanyalı fıyatı ama öyle sanan varmıdır vardır herhalde yalnız d800 pahalı geldi bana buradada aynı fiyat sayılır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ahmet gul 0 Kasım 11, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 11, 2012 gönderildi ben 3700 e degil 3000 e veriyorum simdi soyle ayni mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Kasım 11, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 11, 2012 gönderildi ben 3700 e degil 3000 e veriyorum simdi soyle ayni mi7900 tl body d800 burda garantili 3000 dolar 5400 tl güzel fiyata veriyorsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Sak 0 Kasım 12, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 12, 2012 gönderildi Almanyada yasiyorum ve 12 yildir ebay dan alisveris yapiyorum hem cok uygun hemde paypal garantisi var yani zero-risiko Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Kasım 12, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 12, 2012 gönderildi ben 3700 e degil 3000 e veriyorum simdi soyle ayni miMerhabalar ahmet bey ilk önce bu kadar fevri ve ateşli olmanıza gerek yok...Yurtdışından alışveriş yapmak mantıkldır ülkeler arası ekonomi duruma göre fiyatlar herzaman farklılık gösterir.Bu sebeble kurallar - bilinmesi gerekenler - tecrübe oldukta sonra hiç problem yok.. Ben 7-8 senedir alışveriş yapıyorum ve suana kadar hiç bir problem yaşamadım ben.. ve yaptıgım herseyde iyi bir sonuc elde ettım..Fiyat konusunda verdıgınız örnek olarak D800 3700$ hiç bir zaman olmadı bırakın amerikayı türkiye spot olarak getirilen makina fiyatlarının ortalama olarak piyasanın değeri 3100$ 'dır..Yani fiyat konusunda farklılıklar büyük bu bütün ülküler için tabiki değildir.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akif Urhan 3 Ekim 15, 2014 gönderildi Paylaş Ekim 15, 2014 gönderildi Fotoğraf makinesini ve diğer aksesuarları Amerikadan almak pek kârlı olmuyor, En uygun fiyatlar Güney Kore (Seoul) de Diğeride Hong Kong da,Ben kendi makinemi (D7000) Seoul'de bulunan Yongsan diye devasa bir elektronik marketten aldım. İlk çıktığı zaman Türkiyedeki fiyatının yarısına aldım. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın