coskun salha 3 Oluşturuldu: Mart 27, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Mart 27, 2012 Tamron SP AF 17-50mm f2.8 XR Di II LD IF arkadaslar bu lens hakkında bana bilgi verebilirmisiniz nikon d90 alacamda uzerınde bu lens var sızce alıyımmı lens ile beraber almıyım mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mart 27, 2012 gönderildi Paylaş Mart 27, 2012 gönderildi Kendi Adıma Konusmak gerekirse cogu kit lens'lerden ustun ve güzel bir lens F2.8 olması gayet başarılı sonuclar veriyor önceden kullandıgım bir lens'dir keskınlıgı ve hızı gayet iyidir makul ve iyi bir fiyat ise d90 ile gercekten uyum ıcınde kullanılacaktır.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin İnan 0 Mart 29, 2012 gönderildi Paylaş Mart 29, 2012 gönderildi Neye göre soruyorsun bu soruyu o da önemli fiyat olarak mı lensin kalitesi mi kullanım amacın bunlar çok önemli.Mesela ben 1 aydır deli gibi Tamron 17-50 arıyorum ikinci el bulamadım bi kafama göre hayallerimin lensi oldu şuanda Bence kullanım amacına uygun alırsan lensi senin için iyi olacaktır. Tamronu tavsiye ederim çok keskin ve fiyat performans ürünüdür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coskun salha 3 Mart 31, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Mart 31, 2012 gönderildi Huseyin bey lensin kullanim amacini bilmiyorum bir nikon d90 almayi dusunuyorum ustunde bu lens var bu lensi hangi alanlarda kullanabilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
celal baygeldi 0 Mayıs 26, 2012 gönderildi Paylaş Mayıs 26, 2012 gönderildi Lens gayet başarılı 2.8 diyafram büyük avantaj ancak kullandığınız bodye göre live view modunda iken otomatik fokusu kullanamıyorsunuz. örneğin ben d7000 kullanıyorum. Live view modundan otomatik fokusu kullanamıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömer oral 0 Mayıs 27, 2012 gönderildi Paylaş Mayıs 27, 2012 gönderildi tarih epey geçmiş ama başkalarına da fikir versin diye silmiyorum. tereddüt etmeyin ve alın. ben tamron 17-50 yi d90 ile 1 yıldan fazla süre kullandım. başka bir lense bütçe ayırmak için sattım. şimdi tekrar aynı lensten aldım. d90 ile süper ikili oluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Kürşad 41 Mayıs 31, 2012 gönderildi Paylaş Mayıs 31, 2012 gönderildi 17-50 performans bakımından gerçekten ıyı.Kullanım amacı manzara cekımı ve genıs acı.Ama eger amaç manzara ve genıs acıda ilerlemekse tokına 12-24 ve bunyesındekı lenslerı onerırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın