Nikontürk 7 Oluşturuldu: Mart 31, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Mart 31, 2012 Başka söze gerek yok. Nikon D800: 2900 euro, Canon 5D Mark III: 3300 euro !http://youtu.be/8jKspoynL0o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mart 31, 2012 gönderildi Paylaş Mart 31, 2012 gönderildi Başlık'ta Komik Olmuş Herşye ortada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih TEMEL 31 Mart 31, 2012 gönderildi Paylaş Mart 31, 2012 gönderildi videoyu izledim bu adamı takip ediyorum testlerini Bir iki cümle açıklayabilecek var mı?teknik olarak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Mart 31, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Mart 31, 2012 gönderildi Salih, videonun son bölümlerinde bir kaç kareyi yanyana koyup göstermişler, orada herşey belli oluyor. Canon'un burun farkıyla iyi olduğu tek nokta iso başarımı bu modelde. Bunun haricinde hiçbir getirisi yok. Ama en ilginç olanı bu adamın daha önceleri bir Canon sever olduğu ve son dönemlerde her iki markaya da eşit yaklaşımı. Her türlü tercihe saygı duyuyorum, isteyen istediği makinayı beğenir, satın alır. Ancak Canon sever arkadaşlar şu noktayı bana bilimsel olarak izah edebilirlerse o zaman fizik kurallarının tümünü değiştirmek zorundayız:Nikon D800, 36 megapixel, NL fiyatı 2900 euro.Canon 5D Mark III, 22 megapixel, NL fiyatı 3300 euro.Aradaki 400 euroluk farkı neden ödüyorlar? Fazlası nedir bu makinanın?Bana öyle geliyor ki ellerinde patlayacak bu makina eğer bu fiyat politikasıyla hareket edilirse.DXO puanlamasında 95 puan ile fiyat/performans kategorisinde dünyada birinci olmuş D800. Hatta adamlar daha ileri gitmişler, D4 sensörü ile kıyaslamışlar performans olarak, şaşırtıcı bi şekilde D800 D4'ün hemen yanıbaşında bir skor elde etmiş, Canon oralarda yok bile. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih TEMEL 31 Mart 31, 2012 gönderildi Paylaş Mart 31, 2012 gönderildi ben canon da kullandım Şu an elimdeki iki Nikonda Gerçekten ISO bakımından zayıfama ne kadar kullanıyorum HİçBen keskinliğe ve renklere bakıyorum fotolarda canonda canlı renkler ve keskin fotolar yakalayamadım (ya ben de sorun var)Canon kullanıcıları 5D M3 ten çok şey beklediler ancak dediğiniz gibi bulamayacaklar 5D M2 Kendini ispatladı ve herkes beğeniyordu aradaki fiyat farkına Kimse Mark 3 e geçeceğini zannetmiyorum.Hazır HDR modu koymuş Canon iyi de bu makineyi alan kişinin buna ihtiyacı varmı ki?Kompakt makinaya koy tamam da D-SLR ve o kadar para veren biri için gerekli mi?Hayırlısı olsun bakalımSon olarak evet bu adamı Canoncu olarak bilirdim Nikonu da test ediyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akın yüce 32 Nisan 3, 2012 gönderildi Paylaş Nisan 3, 2012 gönderildi İlgilendiğim tek nokta, ingiliz aksanıyla konuşan uzak doğulu...Neyse, insan denen yaratık; aldığı emtiyanın sonuna başına konan yeni harflere hep aldanmıştır... Buradaki makine ne? 5 d mark 3 yarın 5 d mark 3-1.0 yaparlar ertesi ay 3-1.2... adamlar program günceller gibi saçma sapan makineler üretiyorlar... İkide bir nl den bahseden arkadaş zaten yazmış durumu patlarlar patlasınlarda... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Nisan 3, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 3, 2012 gönderildi Hayırdır Akın, ne oldu, rahatsız mı oldun "iki de bir NL" den bahsetmemden?Bu ülkede yaşadığım için verdiğim bilgiler/örnekler bu ülkeyle ilgili, bundan daha doğal ne olabilir? Ki verdiğim bilgi sözkonusu ekipmanın fiyatı sadece. TR fiyatını zaten sizler biliyorsunuz, onu söylememe gerek var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akın yüce 32 Nisan 3, 2012 gönderildi Paylaş Nisan 3, 2012 gönderildi Hayırdır Akın, ne oldu, rahatsız mı oldun "iki de bir NL" den bahsetmemden?Bu ülkede yaşadığım için verdiğim bilgiler/örnekler bu ülkeyle ilgili, bundan daha doğal ne olabilir? Ki verdiğim bilgi sözkonusu ekipmanın fiyatı sadece. TR fiyatını zaten sizler biliyorsunuz, onu söylememe gerek var mı?Yok be abi takıldım, sana da kırgınlığım var ayrı mevzu! D80 satmadın gittin başka yerden aldık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Nisan 3, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 3, 2012 gönderildi Akın, mızıkçılık yapacaksan al misketlerini başka mahalleye git Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duha ayan 41 Haziran 10, 2012 gönderildi Paylaş Haziran 10, 2012 gönderildi http://gizmodo.com/5916662/what-is-the-best-dslr-for-taking-pictures-of-robots-in-the-dark#13393442070603&Güzel inceleme fotografsa d800 alınır kısaca 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın