coskun salha 3 Oluşturuldu: Mayıs 7, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 7, 2012 Merhaba arkadaslar ne kadar desemde o ortamda bulunmadan tam yardimci olamam dieceksiniz ama oldugu kadar gunduz cekimlerinde cok net fotolar cekmek istyorum ama bir turlu istedigim gibi olmuyor mesela gunduz 30 derecelik bir sicaklikta acik bir alanda hangi modta kac isoda vs.. Foto cekmem lazim birde gece cekimlerinde oncelikli cekim modu S olmali bu konudada bilgisi olan arkadaslar yardim edebilirse cok sevinirm simdiden tesekkurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coskun salha 3 Mayıs 9, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 9, 2012 gönderildi Yardim edecek kimse yok galiba tesekkuler gene. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer DURSUN 172 Mayıs 9, 2012 gönderildi Paylaş Mayıs 9, 2012 gönderildi Vallaha ben okudum. Çokta yardımcı olacak bilgi vereyim dedim, ama ne yaparsınki? Bilmiyom gardaş. Hakkını helal et. Fakat Kemal, Fatih, Memet yardımcı olacaklardır. sadece gözden kaÇmıştır. Yoksa Vallaha ben ne sorulara cevap verdiklerine hayretle şahit olmuşluğum vardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih TEMEL 31 Mayıs 9, 2012 gönderildi Paylaş Mayıs 9, 2012 gönderildi ayarlar vs her ortama göre değişir ışığın geliş açısı vs.ISO mümkünse fazla artırılmamalı mecbur kalmadıkçaGece için M moduna alın bence ISO yu düşürünDiyaframı lensinizi hangisi bilmiyorum en net diyelim F:5,6 VEYA f:8 DE çekiyosonra enstantaneyi uzatın deneyin bi kaç kez doğru ayarı bikaç deneme ile bulabilirsiniz.Gündüz çekimlerinde ISO zaten en düşükte olmalıWhite Balance bu ayarla biraz onayın farkı görürsünüzayrıca güneş tepedeyken çok iyi fotolar pek çıkmıyor iyi günler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın