Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Oluşturuldu: Mart 6, 2010 Paylaş Oluşturuldu: Mart 6, 2010 Merhaba Nikontürk Kullanıcıları;Sizler İçin, daha Kolay ve Hızlı bir Şekilde Makinanızın Shutter(Perde) Sayısını Ögrenmeniz İçin Böyle Bir Çalışma Yaptık..Program Kullanımı Oldukca Basittir.Program Kurulum Gerektirmez Program Çalıştırmanız Yeterlidir.Program Kullanımında makinamızla en son çektimiz "RAW" Formatlı yani *.nef Uzantılı Bir Fotoğrafı Programa Göstermeniz Yetiyor..Tüm Sorunlarınızı Buraya Sorabilirsiniz..Programdan Örnek Bir Ekran GörüntüsüProgramı Burdan İndirebilirsiniz..Nikonturk_Shutter_Sayim.zip İndir... 8 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre BORA 7 Mart 7, 2010 gönderildi Paylaş Mart 7, 2010 gönderildi vay vay vay Yazilimlar yavas yavas gelmeye baslio he Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mart 7, 2010 gönderildi Yazar Paylaş Mart 7, 2010 gönderildi vay vay vay Yazilimlar yavas yavas gelmeye baslio he Teşekkürler Emre Bey Katkılarınla daha güzel Şeyler Yapıcaz inşallah.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yusuf buyuk 0 Mart 10, 2012 gönderildi Paylaş Mart 10, 2012 gönderildi Hocam boyle bir şey yaparak harika şey yaptınız indirdim kullanmaya başladım tebrikler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih TEMEL 31 Mart 10, 2012 gönderildi Paylaş Mart 10, 2012 gönderildi D200 9441 shutter şu anda.PhotoMe kullanıyordum bu Raw formatlı iyi oldu.Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mart 12, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Mart 12, 2012 gönderildi İyi Kullanımlar Sağlam ver gercekci veri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdogan Ikiz 0 Mart 30, 2012 gönderildi Paylaş Mart 30, 2012 gönderildi Merhaba Arkadaşlar Bi Sorunla Karsı Karsıyayım,Arka Arkaya Çektiğim 2 Resimin Shutter Değerleri Şu Şekilde-1797783040-1797718016Bu Sorunun Çözümü Varmıdır ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih TEMEL 31 Mart 30, 2012 gönderildi Paylaş Mart 30, 2012 gönderildi buraya çektiğiniz son bir fotoğrafı nef formatlı upload edin bir de biz kendi pc mizde deneyelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mart 30, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Mart 30, 2012 gönderildi Salih beyın dedıgı gibi istersenız upload sitelerinden birine herhangi bir raw formatını cekerek yukleyın birde biz bakalım.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdogan Ikiz 0 Mart 30, 2012 gönderildi Paylaş Mart 30, 2012 gönderildi Makine'de 1,02 Yazılımı Mevcuttu Şimdi 1.10 Güncellemesi Yaparak Sorunu Çözmüş Bulunuyorum. Vermiş Oldugunuz Bilgiler Ve İlginiz İÇin Tekrardan Teşekkür Ederim Shutter Sayısı 38116 Cıktı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih TEMEL 31 Mart 30, 2012 gönderildi Paylaş Mart 30, 2012 gönderildi Çözmenize sevindim kolay gelsin. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gökşin alural 0 Nisan 1, 2012 gönderildi Paylaş Nisan 1, 2012 gönderildi merhaba,bu programı acaba macos için yapmamız mümkün olur mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Nisan 1, 2012 gönderildi Paylaş Nisan 1, 2012 gönderildi merhaba,bu programı acaba macos için yapmamız mümkün olur mu?Macos nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih TEMEL 31 Nisan 1, 2012 gönderildi Paylaş Nisan 1, 2012 gönderildi Macos nedir?Apple bilgisayarda kullanılan işletim sistemi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Nisan 1, 2012 gönderildi Paylaş Nisan 1, 2012 gönderildi Benim bildiğim MacOs diye yazılıyordu, o yüzden fransız kaldım MacOs kullanıyorsanız belki Photoshop yüklüdür, açın bir raw dosyası, file info sekmesinde makinanın silsilesini görün kardeşim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gökşin alural 0 Nisan 1, 2012 gönderildi Paylaş Nisan 1, 2012 gönderildi teşekkür ederim ilginiz için, bilmiyordum bu özelliğini.Benim bildiğim MacOs diye yazılıyordu, o yüzden fransız kaldım MacOs kullanıyorsanız belki Photoshop yüklüdür, açın bir raw dosyası, file info sekmesinde makinanın silsilesini görün kardeşim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ethem çakır 2 Mayıs 8, 2012 gönderildi Paylaş Mayıs 8, 2012 gönderildi shutter sayısının önemi nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih TEMEL 31 Mayıs 8, 2012 gönderildi Paylaş Mayıs 8, 2012 gönderildi shutter sayısının önemi nedir?her makinanın bir ömrü olduüu gibi SLR makinaların da perde ömrü vardır.shutter arttığında perde bir kez daha açılır ve kapanmaz veya tam tersiyani resim çekemez makina perde değişimi yapılması gerekir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ethem çakır 2 Mayıs 8, 2012 gönderildi Paylaş Mayıs 8, 2012 gönderildi her makinanın bir ömrü olduüu gibi SLR makinaların da perde ömrü vardır.shutter arttığında perde bir kez daha açılır ve kapanmaz veya tam tersiyani resim çekemez makina perde değişimi yapılması gerekir. teşekkür ederim peki d3000 için ne kadardır tahmini üst limit Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih TEMEL 31 Mayıs 8, 2012 gönderildi Paylaş Mayıs 8, 2012 gönderildi 100-150 bini bulması lazım olağan üstü durumlar çarpma zedelenme vs olmadığı süreceyanlış bilmiyorsamdaha da uzayabilir tabi ki aslında burdaki amaç firmalar bir sınır belirler atıyorum 50 bin çekim sonrası garanti kapsamına girmez vs. 1 milyon çekime kadar giden makineler de var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mayıs 13, 2012 gönderildi Paylaş Mayıs 13, 2012 gönderildi teşekürler bende tama nerden bakabilirim diye googleden ararken birden forma girim ne var diyince karşıma çıkasıyla şok oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Mayıs 15, 2012 gönderildi Paylaş Mayıs 15, 2012 gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Uza 93 Haziran 9, 2012 gönderildi Paylaş Haziran 9, 2012 gönderildi Elinize sağlık çok güzel gerçekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
B.Cem BOZBAŞ 66 Haziran 20, 2012 gönderildi Paylaş Haziran 20, 2012 gönderildi Makineyi 15 Haziranda adlım Bulunan Shutter Sayısı 189 dedi program1 fotoğraf daha çektim 194 dedi bu seferde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Haziran 21, 2012 gönderildi Paylaş Haziran 21, 2012 gönderildi Bir başka forum başlığı altında "Photoshop bilgim had safada zira grafik tasarım,çizim falanda uğraştığım için PS bilgisini yutmuş durumdayım" diye yazmıştınız. O halde shutter ölçümü sizin için pek zor değildir. Siz zaten sağlıklı bir shutter kontrolü için raw dosya kullanmanız gerektiğini bilirsiniz.Photoshop bilgisini yutmuş biri, bir raw dosyasını, file/file info sekmesinde analiz edebilir; orada makinanın seri numarasından lensin verilerine kadar bütün silsilesini okuyabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın