coskun salha 3 Oluşturuldu: Mayıs 16, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 16, 2012 Merhaba arkadaslar basta foruma telefondan girdigim icin foto yukluyemedigim icin fotolari gosteremiyorum internette dolasirken balik gozu lensle cekilmis cok guzel fotolar goruyorum birde balik gozu eklentisi falan gordum ucuz fiyata lens gercekten fotolari balik gozuyle bakiyormus gibimi cikartiyo nikonun sigmanin tamronun hangi lensleri ole simdiden tesekkurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mayıs 16, 2012 gönderildi Paylaş Mayıs 16, 2012 gönderildi Çoğu firmanın kendine ait balıkgözü lensleri vardır.. Bu Almak istedigin bayonet'e baglı sigmanın nikon'un kendine özgü lensleri vardır..örnek nikon'un Nikon 10.5mm f/2.8 DX balıkgözü lens'si vardır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coskun salha 3 Mayıs 16, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 16, 2012 gönderildi Cok pahali daha ucuz birseyler ariyorum daha ucuzu varmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın