aykan köksal 0 Oluşturuldu: Mayıs 18, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 18, 2012 Bende aranıza yeni katılıyorum. İsmim Aykan. Forumu aslında uzun süredir kaydolmamış bir şekilde takip etmekteyim. Daha yeni başladım diyebilirim. Şu anda D200'üm var. Bundan biraz önce D70S kullandım 1 sene civarında. Onun haricinde genelde zenit kullandığım için DSLR makinalara halen tam anlamıyla alışamamaktayım... Şimdiden herşey için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer DURSUN 172 Mayıs 19, 2012 gönderildi Paylaş Mayıs 19, 2012 gönderildi Hoş geldiniz bende zetit ten dijitale geçenlerdenim. Ekipman olarak giriş seviyesinde olmamdan sanırım, ne yalan söyleyim! film sarma kolunun verdiği hazzı komplesinden alamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mayıs 19, 2012 gönderildi Paylaş Mayıs 19, 2012 gönderildi Aramıza hoşgeldiniz..Aklınıza takılan hertürlü bilgiyi sorunu sorabilir tüm arkadaşlardan yardım isteyebilirsiniz..saygılar sevgiler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın