Tamer DURSUN 172 Oluşturuldu: Mayıs 21, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 21, 2012 "Photoscabe" Diye bir program nette Buldum, denedim, beğendim. Türkçe ve harika özellikeri var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih TEMEL 31 Mayıs 21, 2012 gönderildi Paylaş Mayıs 21, 2012 gönderildi Evet kullanışlı Ücretsiz olması gÜzel kulanıyorum çoktandır.diğer tÜrlÜ telif hakkı parası vermek gerekiyor .Photoshop vs. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akın yüce 32 Mayıs 24, 2012 gönderildi Paylaş Mayıs 24, 2012 gönderildi Şahsen kullanıyorum - Acayip hızlı - Basit - BeleşBunun yanında laytrum - nx-2 falanda kullanıyorum... nx-2 hakkında bi araştırma yapıp programla fotoğraflarla oynayıp bi konu-ders tadında bişiler açsan hoş olur tamer hoca... Açmasanda kendinde bi dene derim sana... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer DURSUN 172 Mayıs 24, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 24, 2012 gönderildi Şahsen kullanıyorum - Acayip hızlı - Basit - BeleşBunun yanında laytrum - nx-2 falanda kullanıyorum... nx-2 hakkında bi araştırma yapıp programla fotoğraflarla oynayıp bi konu-ders tadında bişiler açsan hoş olur tamer hoca... Açmasanda kendinde bi dene derim sana... :( Hoca'mı? Allah razı olsun. Ama utandım yahu estafurullah hocalık kim ben kim allasen Akın kardeşim. Fakat öle gururumda oksanmadı değil sağol. He üç aylara girdiğimiz bu günlerde, hem Regaip kandilini kutlar, hemde ramazanda Toplu bir etkinlik olursa, oda Teravihe sarkarsa hocalık yapar kıldırırız namazı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akın yüce 32 Mayıs 24, 2012 gönderildi Paylaş Mayıs 24, 2012 gönderildi eyw hocam, kandidi dimi bugün! Sabah gazetede küçücük görebildim... Küçücük... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın