Nikontürk 7 Oluşturuldu: Mayıs 29, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 29, 2012 Bir zamanlar Habeşistan diye bir ülke vardı. Nereye kayboldu o ülke bileniniz var mı?Adamlar bir karar aldılar, üzerinde Habeşistan yazan her türlü gönderiyi, paketi, mektubu ülkeye sokmadılar, anında geri gönderdiler böyle bir ülke tanımıyoruz diyerek.Sonrasında ne oldu biliyor musunuz? Bugün aslında hepimizin tanıdığı bir ülke adını dünyaya kabul ettirdi. Etyopya!Avrupa'da yaşıyorum ve aynı sorundan muzdaribim. Sürekli tartışıyorum bu konuda sabit fikirli Avrupa insanıyla. Evet, benim ülkemin adı hindi değil, Türkiye !http://www.hindidegilturkiye.com/http://www.turkiyenotturkey.com/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yüksel C. 0 Mayıs 29, 2012 gönderildi Paylaş Mayıs 29, 2012 gönderildi Çok haklı bir istek bu bizler iÇin. Paylaşım iÇin teşekkürler destek olmak iÇin hemen e-mail attım ve daha Çok insanın görmesi iÇin bi kaÇ yerde sitenin adresini paylaştım. Umarım muzdarip olduğumuz bu konuda istediğimiz sonuca ulaşırız. Bizi de bilgilendirdiğiniz iÇin Çok teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer DURSUN 172 Mayıs 29, 2012 gönderildi Paylaş Mayıs 29, 2012 gönderildi Kimin ne dediği değil Bizim kendimizi ne sandığımız önemli. Varsın desinler yel kayadan ne alır. Bizde zaten; Adamın öküzüne Hans, Kadının yollusuna Nataşa, İnsanın safına Fransız, Köpeğimize Coni, Reks, vs, Heleki İngilizler bizde Kraliçeleri Elizabeth in ne anlama geldiğini bilseler, Yeminle diplomatik kriz çıkar.Genede sonuna kadar destekliyorum. mail imide attım. YAŞASIN TüRKİYE. FaKat bunlara anlatmak lazım bizde "Bir baba hindi" Varki Ne zaman nerede kime bineceği hiç belli olmaz vesselam. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Ağustos 17, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 17, 2012 gönderildi İngiliz askeri üssünde çalışıyorum. buradaki askerler bereli olduğumu sorduğunda "Turkey" yerine "Turkiye" diyorum. Şaşırıyorlar. "Turkey" diye düzeltmeye çalışıyorlar, bende TURKEY bir kuş türüdür, benim memleketimin adı Turkiye'dir diyorum. Yıllardır bunu yapıyorum. Bir kaç tane İngiliz ve Amerikalıya iman ettirmişimdir ülkemin adının TURKIYE olduğuna dair. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın