Yiğit Kürşad 41 Oluşturuldu: Mayıs 30, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 30, 2012 Şuana kadar photomatıx kullandım fakat hıc memnun kalmadım.Bıldıgınız baska hdr edıt programı varmmı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mayıs 30, 2012 gönderildi Paylaş Mayıs 30, 2012 gönderildi Kullandıgım ve hoşuma giden programlardan Dynamic Photo HDR var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer DURSUN 172 Mayıs 30, 2012 gönderildi Paylaş Mayıs 30, 2012 gönderildi Şimdi Kemal lin peşine akıl vermekle halt etmiş oluyorum ama Hoşgörmek yiğidin şanındandır. Her ne kadar ben beceriksiz olsamda Photoscabe nin keskinlik ayarı ile değme HDR programlarına nispet yapılır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
B.Cem BOZBAŞ 66 Haziran 24, 2012 gönderildi Paylaş Haziran 24, 2012 gönderildi Photoshop CS5 benim her türlü işimi karşılıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Kürşad 41 Haziran 24, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 24, 2012 gönderildi Cs 5 benımde ısmı karsılıyor fakat hdr için berbat bana göre Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Uza 93 Haziran 24, 2012 gönderildi Paylaş Haziran 24, 2012 gönderildi Cs 6 yı tavsiye ederim harika olmuş..Extended versiyonu bulabilirsiniz internette download için..Adobe Photoshop CS 6 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mecit Öztürk 221 Haziran 24, 2012 gönderildi Paylaş Haziran 24, 2012 gönderildi Photoshopun HDR eklentisi var. Tek öldürücü silah Photoshop sadece bu silahı kullanmayı bilmek lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Kürşad 41 Haziran 24, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 24, 2012 gönderildi Çok tesekkurler cem.Uzun zamandır ındırmeyı dunsuyorum ama cs5 kadar kullanabılırmıyım bılmıyorum ... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
B.Cem BOZBAŞ 66 Haziran 25, 2012 gönderildi Paylaş Haziran 25, 2012 gönderildi Cs 5 benımde ısmı karsılıyor fakat hdr için berbat bana görePS serisi her zaman en kralıdır sadece kullanmayı biraz daha öğrenmen lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Kürşad 41 Haziran 26, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 26, 2012 gönderildi cs5 ogrenmedıgım sey kalmadı 1 sene egıtımını aldım zaten cs5 ile sorunum yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Uza 93 Haziran 26, 2012 gönderildi Paylaş Haziran 26, 2012 gönderildi Çok tesekkurler cem.Uzun zamandır ındırmeyı dunsuyorum ama cs5 kadar kullanabılırmıyım bılmıyorum ... Kullanırsın dersini aldıysan bunu da en fazla bazı yenilikler vardır 5 e göre zamanla Çözersin onları da kürşadım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Kürşad 41 Haziran 26, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 26, 2012 gönderildi Denıcem cem'cım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın