burak furat 4 Temmuz 25, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 25, 2015 gönderildi emeğinize sağlık,sayenizde yavaş yavaş öğreniyoruz herşeyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Doğan 1 Haziran 19, 2016 gönderildi Paylaş Haziran 19, 2016 gönderildi - Nikon 7100 fotoğraf makinam var. HDR Modu aktif olmuyor. "M" modu ve RAW formatında ayarladım. Ancak olmuyor. Nasıl aktif edebilirim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Haziran 20, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 20, 2016 gönderildi RAW Formatına gerek yok Fine JPEG'de Modu aktif olması gerekir. "M" Modunda veya U1 U2 Modlarında aktif olur otomatik modlar hariç. RAW formatından Çıkartıp deneyin birde bunu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Doğan 1 Haziran 20, 2016 gönderildi Paylaş Haziran 20, 2016 gönderildi JPG yapınca oldu, teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin ÜYEL 31 Haziran 20, 2016 gönderildi Paylaş Haziran 20, 2016 gönderildi On 31.12.2013 at 02:37, MMsi yazdı: Ben d5100 kullaniyorum makina M modundayken hdr i aciyorum 1.si tek foto cekiyor makina 2 cekmesi gerekmiyr mu? 2.si hdr ekranda gozukuyor ama fotoyu cektikten sonra hdr otomatik off oluyor yani her fotoda tekrar menuden acmam gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim Bu sorunun cevabını ben de arıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Haziran 20, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 20, 2016 gönderildi Makinanızın RAW modunda HDR yapması imkansız yani makina için böyle üst üste fotograf birleştirdiği için JPEG çekmenizi istiyor fine olarak ayarlayın sorun kalmaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin ÜYEL 31 Haziran 21, 2016 gönderildi Paylaş Haziran 21, 2016 gönderildi 10 saat önce, Kemal Öztürk Turkoy yazdı: Makinanızın RAW modunda HDR yapması imkansız yani makina için böyle üst üste fotograf birleştirdiği için JPEG çekmenizi istiyor fine olarak ayarlayın sorun kalmaz. Tabi yalnızca jpeg birleştiriliyor ama bir hdr çekim yaptım. Ayarlarım hala fine. Tekrar hdr çekeceksem hdr modunu yine açmam lazım. Yani her hdr için hdr modunu açmam lazım. Hdr yi çeker çekmez hdr modu kapanıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın