Yiğit Kürşad 41 Oluşturuldu: Haziran 1, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 1, 2012 Ebay'dan kısa sure ıcınde d7000 almayı dusunuyorum fakat bana netten alısverıs pek guvenılır ve saglam papuc olarak gelmıyor.Açıkçası bıraz huzursuzum.Fıyatlara baktıgım hıcbıryerde bulamıcagım fıyatları goruyorum.Ebay mantıklı bır secım gıbı gelıyor ama soguk kalıyorum malesef.Nasıl guvenebılırım ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Haziran 1, 2012 gönderildi Paylaş Haziran 1, 2012 gönderildi Ebay'den çok alışveriş yaptım iyi satıcı buldunmu problem yok.. Ancak Buyuk ucretler biraz sıkıntı, sıkıntı olmasının sebebi fiyat açısından oda bizim gümrük tarafından yapılan problemler ebay'dan alışveriş için gümrük fiyatı 100€' dur bunun ustundekı fiyatkara vergi ödemek zorunda kalırsın.. istanbul'da posta işleme merkezinde takılıcaktır.. oraya gidip fiyatına veri ödeyeceksin...Fiyatı düşük gösterip yani satıcıya rica edip gönderirken fiyatı dusuk göstermesi bir yöntem ancak aşırı düşük göstermesi belli edicektir kendını 100€ gösteremezsin çünkü bizim istanbul posta işleme merkezinde calısan memurlarda artık bu işi iyi bilen adamlar olmuşlardır o makinanın yaklasık fıyatını az cok bılırler buyuk fıyat farklılıkları olmazsa problem olmaz.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın