Cem Uza 93 Oluşturuldu: Haziran 3, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 3, 2012 Son sürüm full paket hangisi acaba ve indirebileceğimiz bi link falan var mı? Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Haziran 3, 2012 gönderildi Paylaş Haziran 3, 2012 gönderildi Warez paylaşımı yapmıyoruz sitede ufak tefek ücretsiz eklenti ve filtreler yaplasılıyor ancak Adobe serisinden veya başka üst lisans programlar yasak..başka kaynaklara bakabilirsiniz..Teşekkürler.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Kürşad 41 Haziran 4, 2012 gönderildi Paylaş Haziran 4, 2012 gönderildi Warez sıtelerınden 19 tane plug'ın ındırdım.Elım ayagım gıbı plug-ın ler zaten.Bence Ps'u raw harıc kullanmaya gerek yok.Ozellıkle plug-ın portre fotograflarında çok yardımcı oluyor.Sanırım son paket CS5,5 ama gerek yok ugrasmaya cs5 deyıp ındırsen yeterlı olucaktır hıcbır farkı yok hız harıc. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Uza 93 Haziran 4, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 4, 2012 gönderildi CS5 var şu an elimde Yiğidim.Ama bazı seçenekler kullanılmıyo sizde de öyle mi? Plug-in bu yüzden mi gerekli oluyo? ücret ödeyerek almak gerek sanırım tüm seçeneklerin available olması için? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Kürşad 41 Haziran 4, 2012 gönderildi Paylaş Haziran 4, 2012 gönderildi Evet korsan olmasında dolayı bazı yerlerın açılmaması.Ornegın panorama fotograf secenegı kapalı ve photobrıdge.Plug-ın ler cs5 sayesınde acılır.Rawda bulunan ozellıklerın yanısıra daha gelısmıs efect ler vb seyler bulunuyor plug-ın lerde.Sana bır kac ısım vereyım mesela.Topaz labs bundleAlien skin bundleNik software bundlePhoto retouch bundleHer brıınde yaklasık 5-6 tane plug ın var 1 ayda ogrenırsın dıye umuyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akın yüce 32 Haziran 5, 2012 gönderildi Paylaş Haziran 5, 2012 gönderildi Bu arkadaş imza atmayı öğrendi ve ps ye geçti... Süper! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın