mistoz 1 Nisan 25, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 25, 2013 gönderildi Merhaba,@Cem Uza , hız testi yaptın mı? Sahte olma ihtimali yüksek, çünkü fiyat aşırı düşük... Sonuçları paylaşırsan bizim için de aydınlatıcı olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Nisan 25, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 25, 2013 gönderildi Kampanyadan falan denk getirirsen Türkiye'de de bu fiyatlara bulunur.20$ yaklaşık 37-38TLBen 44TL ye idi sanırım Lexar 16gb 400x hafıza kartı almıştım gold dan.Hatta telefon açıp fiyatda bir problem yok değil mi yani gördüğümüz fiyat dedim.Aldım, geldi baktım hemde Karfo garantili Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Nisan 25, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 25, 2013 gönderildi Merhaba,@Cem Uza , hız testi yaptın mı? Sahte olma ihtimali yüksek, çünkü fiyat aşırı düşük... Sonuçları paylaşırsan bizim için de aydınlatıcı olur. ürün yurtdışından alındığı için ucuz ürün orjinal problem yok burdakilere bakma 10 misli yerleştirmek artık adamların prensibi olmuş. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistoz 1 Nisan 25, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 25, 2013 gönderildi ürün yurtdışından alındığı için ucuz ürün orjinal problem yok burdakilere bakma 10 misli yerleştirmek artık adamların prensibi olmuş.onun farkındayım, ama ebay'den her şeyi güvenerek alırım, ama bellek kartları konusunda hiç güvenmiyorum. acaba gerçekten orijinal mi diye merak ettim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Nisan 25, 2013 gönderildi Forum Editörü Paylaş Nisan 25, 2013 gönderildi ürün yurtdışından alındığı için ucuz ürün orjinal problem yok burdakilere bakma 10 misli yerleştirmek artık adamların prensibi olmuş.Bizimkilerin ahlaksızlığına bir de devlet babanın vergileri de eklenince oluyor tabi böyle şeyler... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Nisan 25, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 25, 2013 gönderildi onun farkındayım, ama ebay'den her şeyi güvenerek alırım, ama bellek kartları konusunda hiç güvenmiyorum. acaba gerçekten orijinal mi diye merak ettim. orjinal rahat ol sağlam satıcıdan alırsan problem yok honghonk tarafından gönderilenlerden top rated sellerden alacan.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Ağustos 19, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 19, 2013 gönderildi Piyasaya göre çok çok uyguna almışsın güle güle kullan.Sandisk extreme 32 GB kullanıyorum bende, yeni aldım ama mağazadan aldığım için biraz tuzlu oldu .hız konusunda memnun kalacaksın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Ağustos 19, 2013 gönderildi Forum Editörü Paylaş Ağustos 19, 2013 gönderildi Piyasaya göre çok çok uyguna almışsın güle güle kullan.Sandisk extreme 32 GB kullanıyorum bende, yeni aldım ama mağazadan aldığım için biraz tuzlu oldu .hız konusunda memnun kalacaksın.Şu anda Kadıköy Gold bilgisayarda Lexar 32 GB 400X yani 60 MB/s UHS 1 SD kart 85 TL ve 12 aya kadar taksit imkanı var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın