furkan yıldırım 12 Oluşturuldu: Haziran 17, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 17, 2012 Merhaba;Bu Lensi kullanan yada kullanmış birileri bilgi verirse sevinirim ... Ayrıca portre fotoğraflarda kullanmak istiyorum ne dersiniz .. (saygılar) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Kürşad 41 Haziran 17, 2012 gönderildi Paylaş Haziran 17, 2012 gönderildi Portre fotografı ıcın bıraz fazla olur dıye dusunuyorum.En azından boyle duymustum.Onun dısında çok keskın lensmış.Kullanmasını bılene... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Haziran 17, 2012 gönderildi Paylaş Haziran 17, 2012 gönderildi Hmmmm, bu lensten satın alabilirsem değil portre herşeyi çekerim!Arkadaşlar, çok ciddi bir lens bu, full frame için mükemmel bir portre lensidir, uçuk fiyatından dolayı yanına bile yaklaşamıyorum ben. DC harfleri dikkatinizi çekmedi sanırım, defocus controlü olan bir lens bu. Şimdi defocus controlü nedir diye sormayın, google amcaya bi danışın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furkan yıldırım 12 Haziran 17, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 17, 2012 gönderildi Ben ikinci el almayı düşünüyorum ... objektif eski olduğu için bütün makinalarla uyumu varmıdır acaba?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Kürşad 41 Haziran 17, 2012 gönderildi Paylaş Haziran 17, 2012 gönderildi Defocus’ yani odakta olmayan yerlerin sahip olduğu bokeh karakterini değiştirme yeteneğine sahip lenslerdir. Bildiğim kadarıyla buna sahip başka marka yok. DC lensleri ‘soft focus’ lenslerle karıştırmamak lazım çünkü DC lensler çok keskin lenslerdir.Zaten Seride sadece 2 adet DC lens bulunuyor sanırım.Bunlar 105 mm ve 135 mm.Fiyatlar ise 1.000 $ dolardan 2.000 $ a kadar çıkabılıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Yasar 0 Ağustos 8, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 8, 2012 gönderildi FX icin siddetle tavsiye edilebilecek bir lens.... AF olmasa da olur dersen de 105 1,8 AI-S alabilirsin. Yeni 85 1.8G yi de D7000 in icin tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet taygun 3 Ağustos 9, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 9, 2012 gönderildi Ben 105 mm f 2.5 ai yii d90 la kullaniyorum asiri memnunum , ff bodylerle de cok guzel gider bence, ama mf lens olmasi biraz dert. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın