Nikontürk 7 Haziran 20, 2012 gönderildi Paylaş Haziran 20, 2012 gönderildi 25-30 bin civarıdır tahminen, neden sordun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Uza 93 Haziran 20, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 20, 2012 gönderildi Daha yüksek bi rakam bekliyodum..Öylesine Çok güzel alet bu arada.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Haziran 20, 2012 gönderildi Paylaş Haziran 20, 2012 gönderildi Cephaneyi akıllı kullanmak lazım biliyosun. Filmli makinalardan sonra bizlerin eli deklanşöre o kadar kolay gitmiyor. Kaldı ki ticari amaçlı kullanıyorum dış çekim işinde, yine de tek mermi hakkımı kullanıp tek atışla işimi gerekli kareyi yakalamaya çalışıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
B.Cem BOZBAŞ 66 Haziran 21, 2012 gönderildi Paylaş Haziran 21, 2012 gönderildi Cephaneyi akıllı kullanmak lazım biliyosun. Filmli makinalardan sonra bizlerin eli deklanşöre o kadar kolay gitmiyor. Kaldı ki ticari amaçlı kullanıyorum dış çekim işinde, yine de tek mermi hakkımı kullanıp tek atışla işimi gerekli kareyi yakalamaya çalışıyorum.Abi bu perde fiyatları ne kadar ki? Yenileyince tamamen eski çekim kalitesine kavuşurmu alet? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Haziran 22, 2012 gönderildi Paylaş Haziran 22, 2012 gönderildi Perde değişiminin modele göre farklı fiyatları var. Sanırım TR'de için 250 TL'den başlıyor.Perdeyi bir otomobilin debriyaj baskı balatası gibi düşünebilirsiniz. Yenilendiğinde makinanın mekanik aksamı sıfırlanmış oluyor. Makina yenilenmiyor. Yani sensörün performansının düşmesi çok uzun vadeli bir iş olsa bile ben yine de makina yenileniyor tabirini kullanmaktan çekinirim. Kaldı ki sensör performanısını farkedecek kullanıcı bu işi profesyonel olarak yapıyordur ve işine uygun monitör ve kaliteli baskı alıyordur. Normal bir kullanıcı için bu çok da önemli bir nokta değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
B.Cem BOZBAŞ 66 Haziran 22, 2012 gönderildi Paylaş Haziran 22, 2012 gönderildi Anladım Mehmet abi teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Terzi 0 Ağustos 17, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 17, 2012 gönderildi Merhaba. Hazır başlık varken yenisini açmayayım dedim . Ben de bir tripod almak istiyorum. İnternette bunu buldum:http://www.fotografium.com/Vanguard-Espod-Plus-233CB-SBH-20-Ball-Head-Profesyonel-Tripod-Kit_5152.htmlaranızda kullanan, bilen var mı acaba ya da bu fiyatlarda tavsiyesi olabilecek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın