Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Eylül 25, 2012 gönderildi Forum Editörü Paylaş Eylül 25, 2012 gönderildi Herkese tesekkur ederim Yeni lens almayi dusundugum bugunlerde 50mm ve 85mm f/1.4g veya f/1.8g lenslere cok ilgi duymaya basladim. Dusuk diyaframi konserde kullanmak istedigim icin ayrica cezbediyor Ancak Mehmet abi 50mm'nin porte icin yeterli olmadigini zaten 50mm'nin bir portre lensi de olmadigini soylemisti. 85mm 1.5crop ile 127mm yapiyor. Ancak 85mm af-s lenslerin fiyati biraz ucuk. Sormak istedigim konser ortaminda 85mm lens ile manuel odaklama yapabilir miyim rahatlikla? Veya nikon disinda baska bir ureticinin lensini onerir misiniz? Yarin hayyam'a ugramayi dusunuyorum bu konu hakkinda bir resul abiyede danisacagim Mert Bey, Merhaba;Manuel netleme tamamen sizin becerinize kalmış bir durum. Daha önce hiç yapmadıysanız biraz zorlanabilirsiniz ama yaptıkça alışırsınız.Selamlar, 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Kaya 7 Eylül 25, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 25, 2012 gönderildi Mert Bey, Merhaba;Manuel netleme tamamen sizin becerinize kalmış bir durum. Daha önce hiç yapmadıysanız biraz zorlanabilirsiniz ama yaptıkça alışırsınız.Selamlar,Alper abi teşekkÜr ederim. Kit lensle biraz (değil aslında ama) uzun sÜrÜyor netlemem Sanırım karanlıkta ve bar ortamında iyice zorlanırım orada 85mm f1.4'de neredeyse 3d çekiyor fotoğrafları çok iyi Ben biraz daha lens araştırayım madem, yeniden teşekkÜrler Alper abi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Kaya 7 Eylül 26, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 26, 2012 gönderildi Yoldayım şuan fiyatını merak ettiğiniz bişey var mı acep? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Eylül 26, 2012 gönderildi Forum Editörü Paylaş Eylül 26, 2012 gönderildi Yoldayım şuan fiyatını merak ettiğiniz bişey var mı acep? Ne yaptığını ve ne almaya karar verdiğini merak ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Kaya 7 Eylül 27, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 27, 2012 gönderildi 50mm 1.8D aldım. Hoşuma gitti şahsen. Biraz bunu kullanıp 50mm 1.8G almayı düşünüyorum veya yeni gövde alıp bunu kullanmaya devam ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Eylül 27, 2012 gönderildi Forum Editörü Paylaş Eylül 27, 2012 gönderildi 50mm 1.8D aldım. Hoşuma gitti şahsen. Biraz bunu kullanıp 50mm 1.8G almayı düşünüyorum veya yeni gövde alıp bunu kullanmaya devam ederim Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Kaya 7 Eylül 27, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 27, 2012 gönderildi Hayırlı olsun. GÜle gÜle kullan.TeşekkÜrler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın