furkan yıldırım 12 Oluşturuldu: Haziran 20, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 20, 2012 Bi süredir yapmaya çalışıyorum ama sonuçlar istedigim gibi olmuyor malesef.. makinadaki degerleri tutturamıyorum .. bilen biri yardım ederse sevinirim .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Kürşad 41 Haziran 20, 2012 gönderildi Paylaş Haziran 20, 2012 gönderildi enstanteneyı nesneyı yakalayacam dıye hızlı tutma.Ozaman arka planda donar.Burda asıl amaç hızlı bır enst ıle degılde makıneyle nesneyı takıp ederek netledıgın objeyı yakalamak.Dolayısı ile sen makıneyle takıp edınce netlık dısında kalan yerler dalgalanıyor.Konun kucukte olsa enst ve senın takıbınle yakalanmıs oluyor.Soylede anlatılabılır.Onemlı olan arka planı kaydırmak yanı panlamak.Bu yuzden manual pozlama onerırıler zaten.Goruntuyu tamamen dondurmak ıstesek enstantene oncelıklı kullanabılırdık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın