Kemal Öztürk Turkoy Oluşturuldu: Mart 18, 2010 Oluşturuldu: Mart 18, 2010 (düzenlendi) Merhaba Nikontürk üyleri.Nikon'un Kendi Yazılımı Olan Nikon NEF Codec İle Bilgisayarınızdaki .NEF Uzantılı RAW Fotoğraflarınız JPG ve diğer fotoğraflar tarzı açmadan thumb(küçük önizlemelerini görmenizi sağlıycaktır..Her Fotoğrafı Photoshop ile açmadan hangisinin hangisini oldugu görebilirsiniz.. SaygılarNikon NEF Codec İndir Link'e Tıklayarak "I agree - Begin download" Butonuna tıklayarak işleminiz yapabilirsiniz.. Ocak 11, 2013 - Kemal Öztürk Turkoy tarafından düzenlendi Link Yenilendi.. 1 Alıntı
Fatih Mecit Öztürk Mart 18, 2010 gönderildi Mart 18, 2010 gönderildi paylaşım için teşekkürler kardeşim 1 Alıntı
mehmet Mart 20, 2010 gönderildi Mart 20, 2010 gönderildi ViewNX kullanıyordum birde bunu deneyeyim.paylaşım için teşekürler. Alıntı
Kemal Öztürk Turkoy Mart 20, 2010 gönderildi Yazar Mart 20, 2010 gönderildi ViewNX kullanıyordum birde bunu deneyeyim.paylaşım için teşekürler.Deneyin bence güzel ve başarılı hızlı... Alıntı
Misafir Ağustos 28, 2011 gönderildi Ağustos 28, 2011 gönderildi Teşekkürler indirdim deniyorum şimdi Alıntı
bahadır gündüz Ekim 29, 2011 gönderildi Ekim 29, 2011 gönderildi notebookun cdrom'u bozuldu tam masaustune cdyı takıp tasınabılırle aktarmaya usendıgım sırada lınkı gordum cok mutlu oldum ama tıklayınca karsıma cıkan File not found. ıle dunyam yıkıldı neyse ıs basa dustu dıger pc den buna aktarıyım ben en ıyısı Alıntı
cenk Ocak 11, 2013 gönderildi Ocak 11, 2013 gönderildi aynen benimde hayallerim yıkıldı linki yenileye bilirseniz çok memnun olurum Alıntı
Kemal Öztürk Turkoy Ocak 11, 2013 gönderildi Yazar Ocak 11, 2013 gönderildi Link yenilenmiştir... Saygılar.. Alıntı
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ Ocak 14, 2013 gönderildi Ocak 14, 2013 gönderildi google picasada gerçekten çok iyi raw ları çok güzel bir şekilde görüntüleye biliyorum. tavsiye ederim. Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın