Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Oluşturuldu: Mart 18, 2010 Paylaş Oluşturuldu: Mart 18, 2010 (düzenlendi) Merhaba Nikontürk üyleri.Nikon'un Kendi Yazılımı Olan Nikon NEF Codec İle Bilgisayarınızdaki .NEF Uzantılı RAW Fotoğraflarınız JPG ve diğer fotoğraflar tarzı açmadan thumb(küçük önizlemelerini görmenizi sağlıycaktır..Her Fotoğrafı Photoshop ile açmadan hangisinin hangisini oldugu görebilirsiniz.. SaygılarNikon NEF Codec İndir Link'e Tıklayarak "I agree - Begin download" Butonuna tıklayarak işleminiz yapabilirsiniz.. Ocak 11, 2013 - Kemal Öztürk Turkoy tarafından düzenlendi Link Yenilendi.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mecit Öztürk 221 Mart 18, 2010 gönderildi Paylaş Mart 18, 2010 gönderildi paylaşım için teşekkürler kardeşim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet 15 Mart 20, 2010 gönderildi Paylaş Mart 20, 2010 gönderildi ViewNX kullanıyordum birde bunu deneyeyim.paylaşım için teşekürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mart 20, 2010 gönderildi Yazar Paylaş Mart 20, 2010 gönderildi ViewNX kullanıyordum birde bunu deneyeyim.paylaşım için teşekürler.Deneyin bence güzel ve başarılı hızlı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emir Baykal 0 Mart 24, 2010 gönderildi Paylaş Mart 24, 2010 gönderildi Süper. Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Ağustos 28, 2011 gönderildi Paylaş Ağustos 28, 2011 gönderildi Teşekkürler indirdim deniyorum şimdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bahadır gündüz 1 Ekim 29, 2011 gönderildi Paylaş Ekim 29, 2011 gönderildi notebookun cdrom'u bozuldu tam masaustune cdyı takıp tasınabılırle aktarmaya usendıgım sırada lınkı gordum cok mutlu oldum ama tıklayınca karsıma cıkan File not found. ıle dunyam yıkıldı neyse ıs basa dustu dıger pc den buna aktarıyım ben en ıyısı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cenk 2 Ocak 11, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 11, 2013 gönderildi aynen benimde hayallerim yıkıldı linki yenileye bilirseniz çok memnun olurum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ocak 11, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 11, 2013 gönderildi Link yenilenmiştir... Saygılar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cenk 2 Ocak 13, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 13, 2013 gönderildi ilgilendiginiz için teşekkürler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus BULAT 73 Ocak 14, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 14, 2013 gönderildi Paylaşım için teşekkürler ... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Ocak 14, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 14, 2013 gönderildi google picasada gerçekten çok iyi raw ları çok güzel bir şekilde görüntüleye biliyorum. tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İlkan Yaz Öget 4 Temmuz 6, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 6, 2013 gönderildi teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın