Kemal Öztürk Turkoy Mart 19, 2010 gönderildi Mart 19, 2010 gönderildi Tebrikler Fatih bey Saygılar..Not: Video'larımızı bence youtube degilde vimeo.com Buraya yükleyelim bence youtube Açılmama sorunu bazı arkadaşlarımız için sorun yaratabiliyor.. Alıntı
Fatih Mecit Öztürk Mart 19, 2010 gönderildi Yazar Mart 19, 2010 gönderildi Vakit bulunca orayada atmak lazım evet kardeşim şimdilik herkes DNS ayarlarını yapsın ayıp valla yapmayan varmı hala Alıntı
Ulu Turk Mart 21, 2010 gönderildi Mart 21, 2010 gönderildi Elinize sağlık,örnek olacak bir çalışma... Alıntı
Fatih Mecit Öztürk Mart 22, 2010 gönderildi Yazar Mart 22, 2010 gönderildi Teşekkürler Sevgili Ulu Turk 1 Alıntı
Ali Yılmaz Nisan 5, 2010 gönderildi Nisan 5, 2010 gönderildi Güzel bir site olmuş çok beğendim. Ellerinize sağlık.Bence de youtube harici video sitelerine de yüklemek gerek diye düşünüyorum. Şirketten siteye ulaştığımda youtube yasak Alıntı
Kemal Öztürk Turkoy Nisan 6, 2010 gönderildi Nisan 6, 2010 gönderildi Güzel bir site olmuş çok beğendim. Ellerinize sağlık.Bence de youtube harici video sitelerine de yüklemek gerek diye düşünüyorum. Şirketten siteye ulaştığımda youtube yasak Çok Teşekkürler Ali Bey ;Bu Konuda Faith Bey Çoklu Yüklemeler yapıcaktır.. Alıntı
Fatih Mecit Öztürk Nisan 6, 2010 gönderildi Yazar Nisan 6, 2010 gönderildi İlgileriniz için teşekkür ederim En kısa ve geniş bir vakitte bu konuya el atacağım inşallah. Selam ve saygılarımla 1 Alıntı
cem dursun Ağustos 26, 2012 gönderildi Ağustos 26, 2012 gönderildi Fatih hocam siteniz yerinde durmuyor vallahi maşallah çok hareketli Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın