Fatih Mecit Öztürk 221 Oluşturuldu: Mart 19, 2010 Paylaş Oluşturuldu: Mart 19, 2010 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mart 19, 2010 gönderildi Paylaş Mart 19, 2010 gönderildi Tebrikler Fatih bey Saygılar..Not: Video'larımızı bence youtube degilde vimeo.com Buraya yükleyelim bence youtube Açılmama sorunu bazı arkadaşlarımız için sorun yaratabiliyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mecit Öztürk 221 Mart 19, 2010 gönderildi Yazar Paylaş Mart 19, 2010 gönderildi Vakit bulunca orayada atmak lazım evet kardeşim şimdilik herkes DNS ayarlarını yapsın ayıp valla yapmayan varmı hala Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ulu Turk 0 Mart 21, 2010 gönderildi Paylaş Mart 21, 2010 gönderildi Elinize sağlık,örnek olacak bir çalışma... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mecit Öztürk 221 Mart 22, 2010 gönderildi Yazar Paylaş Mart 22, 2010 gönderildi Teşekkürler Sevgili Ulu Turk 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Yılmaz 0 Nisan 5, 2010 gönderildi Paylaş Nisan 5, 2010 gönderildi Güzel bir site olmuş çok beğendim. Ellerinize sağlık.Bence de youtube harici video sitelerine de yüklemek gerek diye düşünüyorum. Şirketten siteye ulaştığımda youtube yasak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Nisan 6, 2010 gönderildi Paylaş Nisan 6, 2010 gönderildi Güzel bir site olmuş çok beğendim. Ellerinize sağlık.Bence de youtube harici video sitelerine de yüklemek gerek diye düşünüyorum. Şirketten siteye ulaştığımda youtube yasak Çok Teşekkürler Ali Bey ;Bu Konuda Faith Bey Çoklu Yüklemeler yapıcaktır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mecit Öztürk 221 Nisan 6, 2010 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 6, 2010 gönderildi İlgileriniz için teşekkür ederim En kısa ve geniş bir vakitte bu konuya el atacağım inşallah. Selam ve saygılarımla 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cem dursun 8 Ağustos 26, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 26, 2012 gönderildi Fatih hocam siteniz yerinde durmuyor vallahi maşallah çok hareketli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın