Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Temmuz 3, 2011 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 3, 2011 gönderildi Bende de durum sizinkinin aynsı, acaba son güncelleme yüklümü değil mi bilemedim.benim makınam NİKON D5000firmware ye baktıgımda:A 1.00B 1.00L 1.002diyor..yukarda verdiğiniz siteden son firmware ye baktıgımda da 1.002 görünüyor.L ne oluyor acaba LAST anlamına mı gelıyor ve benim makınamda son guncelleme yuklu mu şimdi?teşekkurler..Merhabalar Sitede Bakılan Güncelleme Çıkış Tarihi ( Updated 02/17/2011 10:14 AM ) Budur Makinlarınız İlk Mesaj Anlatıldıgı Gibi Güncelleme Yapmanızda Fayda vardır..Teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah ERSOY 0 Ağustos 12, 2011 gönderildi Paylaş Ağustos 12, 2011 gönderildi benim makınam NİKON D5000firmware ye baktıgımda:A 1.00B 1.00L 1.002diyor..yukarda verdiğiniz siteden son firmware ye baktıgımda da 1.002 görünüyor.L ne oluyor acaba LAST anlamına mı gelıyor ve benim makınamda son guncelleme yuklu mu şimdi?teşekkurler..Bende de durum sizinkinin aynsı, acaba son güncelleme yüklümü değil mi bilemedim.Merhaba, aradan biraz zaman geçmiş ama yinede ihtiyacı olan olursa diye yazayım; eğer değerleriniz A 1.00, B 1.00, L 1.002 ise Nikon D90 ve D5000 için şu an yeni bir güncelleme yok. L ile ifade edilen makinayla uyumlu lens güncellemesi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdülkadir Tombak 2 Ağustos 12, 2011 gönderildi Paylaş Ağustos 12, 2011 gönderildi abdülkadir beyle aynı problemi bende yaşıyorum. makinayı pc ye bağladığımda dosyaları görüntülemek için bir alan çıkmıyor ve kopyalayamıyorum dosyayı. makinam d7000ben arkadaşların dediği gibi kart okuyucu kullanarak dosyayı kopyaladım. gerisi çok kolay oldu zaten. bilginize. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hayri tekin 8 Kasım 10, 2011 gönderildi Paylaş Kasım 10, 2011 gönderildi Bugün yeni güncellemeler çıktı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem Ünal 0 Nisan 5, 2012 gönderildi Paylaş Nisan 5, 2012 gönderildi merhaba arkadaşlar benim bir nikon d90 makinem var ancak dediklerinizi harfiyen yapmama rağmen makine attığım güncelleme dosyasını görmüyor o kadar uğraşmama rağmen ne yapabilirim ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Nisan 5, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 5, 2012 gönderildi Ne gibi bir problem var uygulama esnasında dıkkat etdılmesı gereken hafıza kartınızın boş olması (format atmanızda fayda var) ındırdıgınız yazılım dosyalarınızı sıkıstırılmıs klasorden cıkararak tek tek hafıza kartına atıp menuden update yapmanız gerekiyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem Ünal 0 Nisan 5, 2012 gönderildi Paylaş Nisan 5, 2012 gönderildi aynen öyle yaptım yok nafile :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nedim Yıldız 2 Nisan 5, 2012 gönderildi Paylaş Nisan 5, 2012 gönderildi Merhaba bende türkçe menülü Nikon d3100 var. 1 ay önce aldım. Herhalde daha güncelleme yapmama gerek yoktur. Ama yine de öğrenmek için kontrol ettim.Donanım yzlm sürümüA 1.01B 1.01L 1.002Şeklinde yazıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Nisan 6, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 6, 2012 gönderildi Güncel gerek yok makınanıza nedim bey ..erdem bey dikkat etmeniz gerekiyor sanırım atladıgınız bir kısım var dedıgınız gibi yaptıgınızda herhangi bir hata olmaması gerekiyor ! indirdiğiniz yazılım dosyalarına dıkkat edin dogru olsun yanı başka kontrollu bir sekılde devam ediniz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem Ünal 0 Nisan 6, 2012 gönderildi Paylaş Nisan 6, 2012 gönderildi makinemden usb modunu seçemiyorum bir türlü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Nisan 9, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 9, 2012 gönderildi D90 Böyle bir mod yanı yani USB girişi'nın modunu degıstıremezsınız bu bazı modellere mevcut ancak d90'da yoktur en saglam ve güzel olanı kartınızı söküp bir kart okuyucu ile içine atmaktır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Kiraz 1 Temmuz 31, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 31, 2012 gönderildi Arkadaslar ben D700 un firmware sini indirdim global siteden fakat a veya b diye diye bir ayrim yok icinde dosyayi yukleyince xxxxx.bin diye bir dosya olusuyor ben bu dosyayimi hafiza kartina atacagim.NCSETUP4.BIN ini silip sonrasında yeni guncellemeyi hafıza kartına atıp mı yaptın ? A 1.03 B 1.02 de benim sanırım.. yani B kısmını yapamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet taygun 3 Ağustos 8, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 8, 2012 gönderildi Ellerine saglik cok tesekkurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan şenyüz 0 Ekim 14, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 14, 2012 gönderildi Arkadaşlar ben hala indiremedim dosyayı link hata veriyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
barbaros ertürk 5 Ocak 7, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 7, 2013 gönderildi merhaba. bu konular en son 2011 de yazılmış. Şu anda d700 ler için bir güncelleme var mı? sorabilirmiyim? bu arada artık A ve B nin haricinde bir de L var. güncelleme için yeni yöntemler ya da siteler var mı acaba. Teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
barbaros ertürk 5 Ocak 7, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 7, 2013 gönderildi pardon D7000 olacak yanlışlıkla bir sıfır eksik yazmışım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ocak 7, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 7, 2013 gönderildi Merhaba barbaros bey ilk mesaj'da okursanız orda nikon'un global sitesin'de güncellemelerin oldugu sayfa oradan son versiyon'a bakarak makinanızı kontrol edebilirsiniz..Şuan için D7000 son sürüm'ü A: 1.0.2 B:1.03 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Ocak 7, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 7, 2013 gönderildi Merhaba barbaros bey ilk mesaj'da okursanız orda nikon'un global sitesin'de güncellemelerin oldugu sayfa oradan son versiyon'a bakarak makinanızı kontrol edebilirsiniz..Şuan için D7000 son sürüm'ü A: 1.0.2 B:1.03son surum zaten 2011 demı ne cıkmıs dahada cıkan yok aslında iyi bir yazılım yapsalar birazdaha içerikli fena olmazdı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
barbaros ertürk 5 Ocak 8, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 8, 2013 gönderildi teşekkür ederim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mümin tanrıöver 0 Şubat 13, 2013 gönderildi Paylaş Şubat 13, 2013 gönderildi harika bir paylaşım olmuş,çok faydalı ve ben de sayenizde D80'imin 1.01 olan sürümünü 1.11 'e yükselttim. teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaya Güneş 0 Mart 26, 2013 gönderildi Paylaş Mart 26, 2013 gönderildi Hiç aklıma gelmemişti güncelleme işi Dosyayı indirdim içinden tek bir .bin dosyası çıktı karta atıp güncelle dedim.Kolay oldu yani.İlk versiyonu kullanıyormuşum hala Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Tokat 0 Nisan 23, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 23, 2013 gönderildi paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Eylül 15, 2015 gönderildi Paylaş Eylül 15, 2015 gönderildi Merhaba bende Nikon D5100 varBilgisayarıma buradan https://nikoneurope-en.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/58933/~/d5100-firmware-update-1.02 indirme yaptımYalnız bende A B L varDaha önce hiç böle bir şey yapmadım, yanlış yaparmıyım? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Eylül 15, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 15, 2015 gönderildi Merhaba bende Nikon D5100 varBilgisayarıma buradan https://nikoneurope-...are-update-1.02 indirme yaptımYalnız bende A B L varDaha önce hiç böle bir şey yapmadım, yanlış yaparmıyım?İndirin ve indirdiğiniz WinZip açtığınızda yanına bir klasör gelecek ve içinde "D5100_0102.bin" bir dosya olacak bunu boş hafıza kartınıza atın makinaya takın ve aynı yere gelin update yazısı cıkacak. Yapın problem olmazYaparken makinanın kapanmamasına ve pilin dolu olmasına dikkat edin yeter. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Eylül 15, 2015 gönderildi Paylaş Eylül 15, 2015 gönderildi Yaptım dostum ama hiç bir şey olmadıGene A B LSürümde aynı yazıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın