Cem Uza 93 Oluşturuldu: Temmuz 8, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 8, 2012 Bugün İstanbulda üstadımla tanışma fırsatı buldum..Dört dörtlük derler ya hani Mehmet abime çok yakışıyo bu deyim..çok teşekkür ederim abicim bana değerli vaktini ayırdığın için..keşke herkes olsaydı da tanışıp kaynaşsaydık fakat nasip değilmiş bidahaki sefere inşallah.. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Temmuz 8, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 8, 2012 gönderildi Teşekkür ederim Cem ve Mehmet. Benim için de çok faydalı bir görüşme oldu. Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Temmuz 9, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 9, 2012 gönderildi En güzelini yaptınız tebrik ediyorum sizleri... Aksi nedenler dolayı gelmedim orda olmak çok isterdim. Uzun yollardan helen mehmet abimiz için ancak daha buralarda oldugun ıcın gormeden yollamam seni korkma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
B.Cem BOZBAŞ 66 Temmuz 9, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 9, 2012 gönderildi Adaş saç stilini değiştirmişsin herhalde. Bu arada makineler masada erzak tam olmuş =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Uza 93 Temmuz 9, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 9, 2012 gönderildi Üniversite yıllarından kalma profil fotoğrafım adaş özlÜyorum o saçları.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Temmuz 10, 2012 gönderildi Forum Editörü Paylaş Temmuz 10, 2012 gönderildi Arkadaşlar, Günaydın;Bende gelemediğime çok üzüldüm ama bir daha ki sefere kesin buluşacağız inşallah. Bu arada fotoğrafı çekerken bari flaş patlatsaydınız da yüzlerinizi daha net görseydik.Selamlar, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Temmuz 11, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 11, 2012 gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Uza 93 Temmuz 11, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 11, 2012 gönderildi Bu biraz daha iyi sanırım ümit abi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer DURSUN 172 Temmuz 11, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 11, 2012 gönderildi Bende Gelemediğim için çok üzüldüm. İnşallah birdahaki sefere. He bide oralarda bir Şipşakçı falan yokmuydu fotoğraf çekecek?_ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Temmuz 11, 2012 gönderildi Forum Editörü Paylaş Temmuz 11, 2012 gönderildi Bu biraz daha iyi sanırım ümit abi Eh üstadım işi biliyor elbette.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Uza 93 Temmuz 11, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 11, 2012 gönderildi Bir dahaki sefere daha kalabalık oluruz inşallah.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın