Serdar 0 Oluşturuldu: Temmuz 10, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 10, 2012 Arkadaşlar merhaba. Acil yardımınıza ihtiyacım var.Öncelikle ilk sorum şu.d5000 makinem ile tetikleyici olmadan sb600 flaşımı patlatabilirmiyim ? ikinci sorum Nissin di886 m2 flaş alıp master flaş olarak makineye takıp tetikleyici olmadan sb600ü patlatabilirmiyim. Tetikleyici olmadan nissini master olarak kullanıp sb600ü çalıştırabilirmiyim.Lütfen acil yardım istiyorum bu konuda bana açıklama yaparsanız çok sevinirim.Nereden hangi ayarları yapmam gerekiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Kürşad 41 Temmuz 11, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 11, 2012 gönderildi Custom menuden flash hakkıunda bır menu var.O menuye gır ve buıltın flash ayarını yap.Belkı tum modellerde yoktur bılemıyorum ama tetıkleyıcısız patlatmak ıcın nıkon iyi dusunmus bunu.Buıltın flash modunu ayarla.Diğer soruları anlamadım :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Temmuz 11, 2012 gönderildi Forum Editörü Paylaş Temmuz 11, 2012 gönderildi Üstadım Mehmet Köse yine senin bilgine ihtiyacımız var buralarda 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar 0 Temmuz 12, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 12, 2012 gönderildi Arkadaşlar yardım edecek yok mu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın