B.Cem BOZBAŞ 66 Oluşturuldu: Temmuz 12, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 12, 2012 Arkadaşlar önerebileceğiniz yararlı bir fotoğrafçılık belgeseli varmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Uza 93 Temmuz 12, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 12, 2012 gönderildi Bunu baya övüyolar ama ben de henüz bakmış değilim adaş bi dene bakalım en kısa zamanda ben de indirip izlicem Tıklayınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Uza 93 Temmuz 12, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 12, 2012 gönderildi Hatta sayende indiriyorum şu an Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
B.Cem BOZBAŞ 66 Temmuz 12, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 12, 2012 gönderildi Hemen deneyelim. İndirmeside bir dert arkadaş süre koymuşlar =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Uza 93 Temmuz 12, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 12, 2012 gönderildi İlk CD den sonrakileri indiremedim adaş..Link ler ölü..Yeni bi tane bulursan özelden göndersene.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
B.Cem BOZBAŞ 66 Ağustos 9, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 9, 2012 gönderildi Adaş ne oldu izleyebildinmi sen? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ağustos 10, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 10, 2012 gönderildi İzlemenizi tavsiye ederim.. hem bunu http://www.ted.com/talks/james_nachtwey_s_searing_pictures_of_war.html hemde yine James Nachtwey savaş anında çekim sırasında kendi belgeselini.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Uza 93 Ağustos 10, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 10, 2012 gönderildi İzleyemedim bro ya..Açması için ayarlama yapmak gerekti açıkcası uğraşasım gelmedi vaktim yok bu aralar pek ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Uza 93 Ağustos 10, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 10, 2012 gönderildi İzlemenizi tavsiye ederim.. hem bunu http://www.ted.com/t...res_of_war.html hemde yine James Nachtwey savaş anında çekim sırasında kendi belgeselini.. Hemmen izliyorum Kemal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın