Misafir Oluşturuldu: Temmuz 12, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 12, 2012 Merhaba,yeni lens alacağım.Düşündüğüm aslında Tamron 17-50.Ama bazı forum sitelerinde Sigma daha üstün gösterilmiş.Sizlere danışmak istedim.Lütfen bu lensleri kullananlar yada bilgi sahibi olanlar yorumlarını yapabilir mi,şimdiden herkese teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Kürşad 41 Temmuz 12, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 12, 2012 gönderildi tamron 17-50 daha ıyı denılıyor ama nıkon ıle tamron markasının genel uyumu hıç iç açıcı degıl.Sıgma bu açıdan genel anlamda bence daha ıyı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Temmuz 13, 2012 gönderildi Forum Editörü Paylaş Temmuz 13, 2012 gönderildi Uğur Bey, Merhaba;Kameranıza ekipman alırken önceliği gövde markasında lenslere verin. Elbette pahalı diyeceksiniz. O zaman 3. parti denilen diğer üreticilerin markalarına bakacaksınız. Tamron kullanmadım ama hakkında iyi şeyler duydum. Sigma marka olarak genelde iyidir.Selamlar, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Temmuz 14, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 14, 2012 gönderildi teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cawresanim 2 Kasım 29, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 29, 2012 gönderildi Sigma 17-50/2.8 EX DC OS 'de türkiyede satılmakta Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Yusuf Terzi 1 Nisan 15, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 15, 2013 gönderildi Merhaba,Eski bir konuyu hortlatacağım fakat bende bu ikilemde kaldım. Tamron'un keskinliğinin düşük olduğunu söylüyorlar. Nikon d5100 üm var. Bu iki lensten birini almak istiyorum.Ayrım yaparken yardımcı olabilir misiniz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Ömür 2 Nisan 15, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 15, 2013 gönderildi Bu sıralama da bütçenize en uygun olanı almanızı tavsiye ederimNikon 17-55 f 2.8 > Sigma 17-50 f 2.8 > Tamron 17-50 f 2.8 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Nisan 15, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 15, 2013 gönderildi Tamron 17-50 ye keskin değil diyeni Allah taş yapar derim. O derece... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Nisan 15, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 15, 2013 gönderildi Bu iki lensin fiyatları ne kadar? Piyasa da bulunuyorlar mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Nisan 15, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 15, 2013 gönderildi Tamron ikinci el olarak VC siz (yani titreşim engelleme özelliği olmayan modeli) 500-600TL arası satılır.VC lisi 650-750TL civarı.VC siz olanı daha keskin bir lensdir ancak VC de kimi insanın ihtiyacıdır. Ben hiç aramadım ama bu özelliği. Hatta hiç VR lens kullanmadım Hatta kafamda planladığım lenslerde de yok Sigma 17-50 pek piyasada bulunan, görülen bir lens değil. öyle sanıyorum ki 750TL+ fiyatlara piyasada olabiliyor.Nikon 17-55 buda pahalı olduğundan pek piyasada görülmez. Tam fiyatını bilmiyorum ancak 4 haneli rakamlardan başlayacağına eminim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın