BaKi KILIÇ 3 Oluşturuldu: Temmuz 13, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 13, 2012 Arkadaşlar kurgu fotoğrafı çekmeyi ve model üzerinde plastik makyajla birşeyler yapmayı düşünüyorum. Plastik makyaj konusunda bilgisi olan arkadaş varsa hangi malzemeler kullanılarak yapabileceğim hakkında yardımcı olabilir mi ?Lütfen piyasada zor bulunacak malzeme yada yapımı saatlerce sürecek kadar teferruatlı örnekler vermezlerse sevinirim. Zombi yapmayacağım bıçak kesiği, tırnak izi, göz altı şişliği gibi şeyler düşünüyorum.Şimdiden teşekkürler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Merve Aytekin 8 Temmuz 14, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 14, 2012 gönderildi Evet çok güzel bi konu .. bende cevap bekliyorum .. Fatih Mecit Öztürk'ten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
B.Cem BOZBAŞ 66 Temmuz 14, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 14, 2012 gönderildi Adamlar coşmuş; http://www.makyaj.me/plastik-makyaj Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaKi KILIÇ 3 Temmuz 15, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 15, 2012 gönderildi İnternette basit bir şekilde yapılabilecek bunu bulabildimhttp://www.vidivodo.com/video/plastik-makyaj-yapma-teknigi-kadinca/535513 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furkan yıldırım 12 Temmuz 15, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 15, 2012 gönderildi Kadının Alnına sürdügü malzeme nedir acaba ? anlamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mecit Öztürk 221 Temmuz 15, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 15, 2012 gönderildi Hazır kesik yara ve çeşitli yara efekleri vermek üzere malzemeler satılıyor lakin bence para vermeye gerek yok tutkallı bir hamur yapın onu istediğiniz gibi şekillendirin ve kenarlarını fondoten ile kapatıp yara içinide çeşitli boyalar ile boyayarak yapabilirsiniz. kan efekti içinde çeşitli yöntemler var ketçaplı su içine kıvamlaştırmak üzere biraz bal koyarsanız işinizi görür.Hazır ürünler.Hamur ve guaj boya ile ilk yaptığım makyaj. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaKi KILIÇ 3 Temmuz 17, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 17, 2012 gönderildi Kadının Alnına sürdügü malzeme nedir acaba ? anlamadım saç şekillermek için kullanılan wax Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furkan yıldırım 12 Temmuz 17, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 17, 2012 gönderildi peki teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın