can iyidinç 1 Oluşturuldu: Temmuz 14, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 14, 2012 Can İYİDİNÇ, şimdilik Ankara'dan aranıza katılıyorum, iyi bir gezginim, ve bu gezgin yanım yıllar iÇerisinde fotoğraf merakımı git gide artan bir hale getirmesi neticesinde artık DSLR dünyasına güzel bir giriş yapmak istedim, kısa süre önce almış olduğum D90 ile aranıza katılıyorum, umarım amacına uygun güzel ve seviyeli arkadaşlıkların, fikir paylaşımlarının bulunduğu bu güzel ortama katkıda bulunabilirim...herkese tekrar kocaman bir merhaba... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furkan yıldırım 12 Temmuz 14, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 14, 2012 gönderildi Merhaba Can Abi aramıza hoşgeldin 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Temmuz 14, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 14, 2012 gönderildi Hoşgeldiniz aramıza hertürlü istek öneri ve takıldıgınız yerleri sorabilirsiniz.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Uza 93 Temmuz 14, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 14, 2012 gönderildi Hoşgeldin aramıza 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Temmuz 15, 2012 gönderildi Forum Editörü Paylaş Temmuz 15, 2012 gönderildi Merhaba Can Bey;Aramıza hoşgeldiniz. Gezginlerin fotoğraf çekmesi ve bizlmle paylaşması çok güzel ve isabetli olacak. çünkü gördüğünüz yerlerin fotoğraflarını çekip bizlerle paylaşarak, oralara gitme imkanı olmayanlarla paylaşmış olacaksınız. Teknik konulardaki sorunlarınız için lütfen yardım isteyiniz. Bildiğimiz ve elimizden geldiği kadarıyla yardımcı oluruz.Selamlar, 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer DURSUN 172 Temmuz 16, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 16, 2012 gönderildi Hoşgeldin Can. sanki Bir endurocu havası var sizde. Eğer varsa zaten, Gına geliyor ve mecburen göstermek istiyorsunuz gördüğünüz güzelikleri. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akif GÖKYOKUŞ 161 Temmuz 16, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 16, 2012 gönderildi Hoşgeldiniz 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Kürşad 41 Temmuz 16, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 16, 2012 gönderildi Nıkonturk'u sectigınız için pişman olmayacaksınız.Hosgeldınız ..... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
can iyidinç 1 Temmuz 17, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 17, 2012 gönderildi Hoşgeldin Can. sanki Bir endurocu havası var sizde. Eğer varsa zaten, Gına geliyor ve mecburen göstermek istiyorsunuz gördüğünüz güzelikleri.Aynen öyle Tamer Hocam.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
can iyidinç 1 Temmuz 17, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 17, 2012 gönderildi Merhaba Can Bey;Aramıza hoşgeldiniz. Gezginlerin fotoğraf çekmesi ve bizlmle paylaşması çok gÜzel ve isabetli olacak. çÜnkÜ gördÜğÜnÜz yerlerin fotoğraflarını çekip bizlerle paylaşarak, oralara gitme imkanı olmayanlarla paylaşmış olacaksınız. Teknik konulardaki sorunlarınız için lÜtfen yardım isteyiniz. Bildiğimiz ve elimizden geldiği kadarıyla yardımcı oluruz.Selamlar,TeşekkÜr ederim, gördÜklerimi görebildiğim gibi sizlerle paylaşabilirsem ne mutlu bana... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın