Emir Balkı 1 Oluşturuldu: Temmuz 19, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 19, 2012 Arkadaşlar Nikon D90 makinamım lensinin ucunda bir zımbırtı var yerinden çıkmış. Bu yapıştırabilir miyim, yoksa tamire mi vermem lazım???Ekte, anlatamadığım arızanın resmi var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail ileri 9 Temmuz 19, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 19, 2012 gönderildi Valla benim başıma ne böyle birsey geldi ne de gördüm. Takayim derken lense zarar vere bilirsin. Sirkeciye git orda yaptır derim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emir Balkı 1 Temmuz 20, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 20, 2012 gönderildi Çok sağolun yardımlarınız iÇin. O kadar yardımsever bir forumdayım ki duygularımı ifade edemiyorum! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Uza 93 Temmuz 20, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 20, 2012 gönderildi Gidip tamire vermen en iyisi..zarar verirsin kendin uğraşırsan.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Temmuz 20, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 20, 2012 gönderildi Emir kardeş forumla bir ilgili yok bunun cevap vermeme veya vereme durumu ıllakı olacaktır cunku bu durumu kimse sımdıye kadar karsılasmamıstır. o Sebeble arkadaşlar boş kalabalık yapmak istemiyor..Sana soylecegım sekman gibi bir halka var altında onun ılıgı bir problem olmus o lens özel bir durum baska lenslerın filtre cemberi cıkmaz normalde ama bir tamirciye götürmende fayda saglık olması için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın