Samet Özelci 4 Oluşturuldu: Temmuz 22, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 22, 2012 Öncelikle merhabalar, hp 2060 yazıcıya sahibim 10x15 fotoğraf kağıdına baskı yapmak istiyorum bastıgım fotografların altında ve kenarlarında birazcık boşluk oluşuyor fotoğrafı tam nasıl kaplıyabilirim ? Bilgisi olan yardım edebilirmi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
B.Cem BOZBAŞ 66 Temmuz 22, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 22, 2012 gönderildi Basmadan önce kenar boşluğu boyutları yazar aynı word dosyaları gibi ordan kaldırabilirsin boşlukları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Temmuz 22, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 22, 2012 gönderildi yazdırdıgın aracı program burda önemli samat yazıcının kendi programı degilde photoshop üzerinden yazdırmayı dene ps'de orda orjinal fotoğraf boyutları var ordan birtane 10x15 aç fotoğrafının ıcıne oturttur ordan yazdırmayı dene bir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özelci 4 Temmuz 22, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 22, 2012 gönderildi ne denediysem olmadı altta boşluk bırakıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail ileri 9 Temmuz 22, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 22, 2012 gönderildi Samet, kemalin dediği gibi 10x15 e cropla yada yazıcının yazdirma seçeneklerinden sayfaya sığdır seçeneği varsa onu seç. Ama yaptığın baskı pahalıya gelir. Stüdyoya bastır onlar kazansın:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail ileri 9 Temmuz 22, 2012 gönderildi Paylaş Temmuz 22, 2012 gönderildi 10x15 kalmadı artık. 15x21 basarsan fotoğraflar daha iyi olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özelci 4 Temmuz 22, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 22, 2012 gönderildi bir kaç hatıra fotoğrafı bastım işimi hallettim boşluklu oldu ama olsun 10x15 croplayıp denemısdım yıne olmamıstı yazıcıdan fark ediyor sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın