Orçun Edipoğlu 437 Oluşturuldu: Temmuz 24, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 24, 2012 merhaba,yıllardır kullandığım D40'ınla artık vedalaşmanın zamanı geldi. Kendime D7000 body almak istiyorum, Malum kendileri D90'ın halefi olarak lanse ediliyor.Fakat sormak istediğim şudur, D7000 body aldığım taktirde, D40 için aldığım lensleri kullanabilir miyim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Temmuz 24, 2012 gönderildi Forum Editörü Paylaş Temmuz 24, 2012 gönderildi merhaba,yıllardır kullandığım D40'ınla artık vedalaşmanın zamanı geldi. Kendime D7000 body almak istiyorum, Malum kendileri D90'ın halefi olarak lanse ediliyor.Fakat sormak istediğim şudur, D7000 body aldığım taktirde, D40 için aldığım lensleri kullanabilir miyim?Orçun Bey, Günaydın;Nikon D7000 aldığınız taktirde 1977 yılında üretilmiş lensleri bile kullanabilirsiniz. Ancak otomatik netliği olmadan yani netliği elinizle yapacaksınız. Nikon 1986 yılında AF lens üretmeye başladı. Bu tarihten sonraki bazı istisna lensler dışında tüm AF lensleri gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.Selamlar, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Temmuz 24, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 24, 2012 gönderildi Nikon D7000 aldığınız taktirde 1977 yılında Üretilmiş lensleri bile kullanabilirsiniz. Ancak otomatik netliği olmadan yani netliği elinizle yapacaksınız. Nikon 1986 yılında AF lens Üretmeye başladı. Bu tarihten sonraki bazı istisna lensler dışında tÜm AF lensleri gönÜl rahatlığıyla kullanabilirsiniz.Selamlar,TeşekkÜr ederim içim rahatladı gerçekten. Yoksa, D7000 alıp sarılıp uyuyacak mıyım diye bir his vardı içimde... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Temmuz 24, 2012 gönderildi Forum Editörü Paylaş Temmuz 24, 2012 gönderildi Orçun Bey, Ben yeni kamera alınca ona sımsıkı sarılırım. Eşim kıskanmasın ama kameralarım benim hep sevgilim olmuşlardır. Kısaca sarılmanızda bence bir sıkıntı yok. Sadece elinizden düşürmeyin...Selamlar, 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Temmuz 25, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 25, 2012 gönderildi Alper BeyFotoğraf makineleri, bilgisayarlar bazen insanlardan daha iyidir. Çünkü hatanızı yüzünüze vururlar, asla yalan söylemezler, sizi kandırmaya Çalışmazlar, durumu idare etmezler. Ondan severim bu aletleri. Neyse onu gösterir, neyse onu söylerler. Dün amazon.com'dan aldığım lens geldi mesela, yaş neredeyse 40 oldu olacak, elma şekeri buluş Çocuklar gibi mutlu oldum. Sizce bu aşk değilde nedir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Temmuz 25, 2012 gönderildi Forum Editörü Paylaş Temmuz 25, 2012 gönderildi Orçun Bey, Merhaba;Evet bu kesinlikle aşk. Kaç mm lens aldınız merak ettim. Vergi ödediniz mi?Selamlar, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın