alper çetin 0 Oluşturuldu: Ağustos 4, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 4, 2012 Arkadaslar selam yeni nikon D7000 aldim ve bir türlü manual netleme noktasını bulamadım lütfen bana yardım ederseniz sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep Ergin 4 Ağustos 4, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 4, 2012 gönderildi Lensin gövde ile bütünleştiği noktada AF ve M ayarı yapan bi buton var. Bizim akıllı Nikon o butonu sadece çevirmeli değil basmalı da yapmış. Yani o netlik yaparı yapılacak küçük düğmenin ortasına basarsanız AF-S, AF-C gibi ayarları değişebilirsiniz. Ayarı orada. Bizde geçen gün saatlerce uğraştık: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alper çetin 0 Ağustos 5, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 5, 2012 gönderildi Eyvallah çok teşekkürler bizde arkadaşlarla en az 3 saat bulmaya çalıştık , evet dediğini yaptım ve oldu çok sagol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Şahin 0 Ağustos 16, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 16, 2012 gönderildi Aynı sorunu bende yaşadım zamanında.. Sinirlerim depreşmişti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın