sercan sadıkoğlu 0 Oluşturuldu: Ağustos 16, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 16, 2012 merhaba..siteye yeni katıldım 4 gün önce aldığım d5100 ile bu işe ilk adımı atmış bulundum makinemden oldukça memnunum ancak ıso değeriyle ilgili ufak bi sorun yaşadım.manuel modda çekim yaparken iso değerini değiştiriyorum ancak vizörden baktığımda ıso otomatik olarak gözüküyor ve ayarladağım iso değerini kullanamıyorum.bu sorunu nasıl çözebilirim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akif GÖKYOKUŞ 161 Ağustos 16, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 16, 2012 gönderildi Hoş geldinizmakinenizin menüsüne girip iso ayarını otomatikten çıkartın. Manual moda aldığınızda menüde iso otomatikte ise siz kumanda edemezsiniz.Makinenizi alalı 4 gün olmuş. Hayırlı olsun. Beraberinde gelen kitapçığını okursanız menü ayarlarının nasıl yapıldığı anlatılmıştır. Kitabı bir kaç kez okuyun tüm sorularınızın cevabını bulabilirsiniz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sercan sadıkoğlu 0 Ağustos 16, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 16, 2012 gönderildi Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler sayesinde sorunu çözdüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer DURSUN 172 Ağustos 17, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 17, 2012 gönderildi Hoşgeldin Sercan Sefalar getirdin. Makinan hayırlı olsun. Oynar başlı, kırmızı kaşlı, güzel alettir. En kısa zamanda fotoları bekliyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sercan sadıkoğlu 0 Ağustos 17, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 17, 2012 gönderildi Hoşbulduk..teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Ağustos 17, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 17, 2012 gönderildi Sercan hoşgeldin, Trabzon'a selam olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sercan sadıkoğlu 0 Ağustos 17, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 17, 2012 gönderildi hoşbulduk abi aleykumselam'da bn trabzonda değilim istanbuldayım abi trabzonluyum o yüzden öyle yazdım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Ağustos 17, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 17, 2012 gönderildi Trabzon'dan bi bağlantı daha yaptık diye sevinmiştim, şu an için sadece 1 arkadaş var da Trabzon'da ikamet eden. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sercan sadıkoğlu 0 Ağustos 18, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 18, 2012 gönderildi sevincinizi kırdım galiba abi k.bakmayın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Ağustos 18, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 18, 2012 gönderildi Temennimiz ülkenin her ilinden en az bir fotoğraf severin sitede olmasıdır. Böylece her noktadan kareler görme imkanımız olduğu gibi mozaiğimiz tamamlanmış olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder öztürk 0 Ağustos 18, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 18, 2012 gönderildi konuyu bozar gıbı olacam ama mehmet abı bır kac sorum var lens dekı a . m tuşları ne işe yarıyor makınadakı fn tuşu ne işe yarıyor tşrklr ya ayrıca bu sorular sıze göre basıt olabılır komıkde gelebılır ama yenı oldugumuz ıcın bılmıyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sercan sadıkoğlu 0 Ağustos 18, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 18, 2012 gönderildi kesinlikle katılıyorum abi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Ağustos 18, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 18, 2012 gönderildi Lens üzerindeki A/M tuşları otomatik netleme ve manuel yani elle netleme anlamındadır. Sözkonusu düğmeye A pozisyonuna aldığınızda makina netlemeyi otomatik yapar. M pozisyonunda siz lensin netleme halkasını kendiniz çevirerek netlemeyi gerçekleştirebilirsiniz.FN tuşu fonksiyon kelimesinin kısaltılmışı, buraya (makinanı model numarasına göre farklılık gösterebilir) istediğiniz fonksiyonu siz atayabilirsiniz. Yani kendinizin belirlediği bir fonksiyonu menülere girip değiştirmektense bu tuşa atayarak bir tür kısayol oluşturmuş oluyorsunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder öztürk 0 Ağustos 19, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 19, 2012 gönderildi eyw hocam tşrklr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın