yiğit kulluk 10 Oluşturuldu: Ağustos 23, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 23, 2012 Merhabalar,Forumunuza yeni üye oldum.D7000 kullanıcısıyım. 18-105mm + 50mm lenslere sahibim.İstanbul - İdealtepede yaşıyorum. Yazlarımı genelde Bayramoğlunda geçiriyorum.23 yaşında bir elektrik mühendisiyim. Bir otomasyon firmasında Satış mühendisi olarak çalışıyorum. Bir yandanda açık öğretimde hala okuyorum.Hepinize Saygılarımı İletiyorum.Yiğit Kulluk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ağustos 23, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 23, 2012 gönderildi Hoşgeldin yiğit güzel bir makinan var hayırlı olsun..fotoğraflarını beklyoruz.. Takıldıgın sormak istedıgın konular hakkında forumlarda konular açabilrsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yiğit kulluk 10 Ağustos 23, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 23, 2012 gönderildi Teşekkürler. Bir başlık açtım zaten fakat doğru yerde olduğuna dair şüphelerim var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
y.Güngör 86 Ağustos 25, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 25, 2012 gönderildi Hoşgeldin ve makinen hayırlı olsun, bir sorum olacakmakinede Hot pixel sensörü yağlamaBack-front focus gibi hatalara rastladın mı acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder öztürk 0 Ağustos 26, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 26, 2012 gönderildi istanbul silivriden kımse var mı yada nerden ögrene bılırız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yiğit kulluk 10 Ekim 19, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 19, 2012 gönderildi Hoşgeldin ve makinen hayırlı olsun, bir sorum olacakmakinede Hot pixelsensörü yağlamaBack-front focusgibi hatalara rastladın mı acaba ?Kusura bakma baya geç cevap verebiliyorum. Yurt dışındaydım.Fakat hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Hepsinin testinide yaptım fakat hiç sıkıntısı yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
y.Güngör 86 Ekim 19, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 19, 2012 gönderildi hayırlı uğurlu olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre BORA 7 Ekim 19, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 19, 2012 gönderildi Merhabalar nikon türk ailesine hoşgeldiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yiğit kulluk 10 Ekim 23, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 23, 2012 gönderildi Hoş bulduk. Teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın