Samet Özelci 4 Oluşturuldu: Ağustos 24, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 24, 2012 yn 560 flash aldım elime bugun ulaştı fakat makineme takamıyorum içinden aparatı cıkmadı ekdeki fotoğraftaki gibi aparatı nereden bulabılırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ağustos 24, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 24, 2012 gönderildi Samet yanlış hatırlamıyorsam aparat degilde bu flash sony marka bayonet.. yani sony için bu flash Nikon veya canon bayonet degil..yada eksik bir bölümü var hatalı ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özelci 4 Ağustos 24, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 24, 2012 gönderildi satıcıyla görüştüm sony uyumlu göndermis üstüne basa basa nikon uyumlu oldugunu söylemiştim geri gönderdim teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ağustos 24, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 24, 2012 gönderildi Geçmiş olsun değiştirsin bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özelci 4 Ağustos 24, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 24, 2012 gönderildi yanında gelen tetikleyicileri bile deniyemeden geri gitti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın