furkan yıldırım 12 Oluşturuldu: Ağustos 27, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 27, 2012 Merhaba;Abiler acaba nikontürk'e foto yüklemek için fotoğrafımın boyutunu nasıl düşürebilirim .. önceki fotolarımda photoshopdan düşürüyodum ama şimdi en fazla 980 kb'a kadar düşüyor .. yardım edin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih TEMEL 31 Ağustos 27, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 27, 2012 gönderildi En kolay (bilgisayarınızda yüklü olması lazım)Microsoft Office Picture Manager 'la yapabilirsiniz.Yada ek yazılımlar High Quality Photo Resizer vb. programlarla yapabilirsiniz.Photoshop kaliteden ödün vermediği için küçültünce bile gene boyut yüksek oluyor.Kolay gelsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furkan yıldırım 12 Ağustos 27, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 27, 2012 gönderildi teşekkürler indirip bi deneyeyim bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furkan yıldırım 12 Ağustos 27, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 27, 2012 gönderildi High Quality Photo Resizer programını indirdim yaptım ancak sonuç gördügünüz gibi foto küçüldü .. agaç fotografında gördügün gibi oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih TEMEL 31 Ağustos 27, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 27, 2012 gönderildi ayarlardan boyutu seçmemişsin dostum sanırımaşağıda işaretlediğim yerden 1024-768 seç o zaman olacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furkan yıldırım 12 Ağustos 27, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 27, 2012 gönderildi peki bi bakayım .. çok sagol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furkan yıldırım 12 Ağustos 27, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 27, 2012 gönderildi oldu çok teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Merve Aytekin 8 Ağustos 27, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 27, 2012 gönderildi bende bu sıkıntıyı yaşıyodum konunun açılması iyi oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih TEMEL 31 Ağustos 27, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 27, 2012 gönderildi önemli değil ne demek ben hep bu programı kullanıyorum toplu olarak yapılabildiği için kolaylık sağlıyor.peki bi bakayım .. çok sagol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furkan yıldırım 12 Ağustos 27, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 27, 2012 gönderildi bende böyle bi program arıyodum çok iyi oldu ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Merve Aytekin 8 Ağustos 27, 2012 gönderildi Paylaş Ağustos 27, 2012 gönderildi evet aynen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın