İçeriğe git

EĞİTİM

Recommended Posts

Merhabalar,

Yaklaşık 2 yıl kadar evvel yurtdışından Nikon D90 alarak fotoğraf dünyasına giriş yaptım. Ancak biraz maddi nedenlerden biraz da zamansızlıktan çok detaylara girememiştim. Hep auto modda kullanıyordum. 3-5 ay önce detaylara girmeye başladım. Kendime zaman yaratmaya başladım. Ekipman olarak Nikon D90 body , 18-105 mm kit lens, Nikon 70-300 mm zoom lens, sb-700 flash, uzaktan kumandalı deklanşörüm ve elbette ki tipodum mevcut. P-A-S-M modlarında yeniyim. Eğitim almam gerekiyor. Yardımcı olurmusunuz ? Ekipmanlarım nasıl ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Makine modları hakkında şurada ben bir şeyler karalamıştım. Ama hem forumlarda hem de internette biraz araştırırsanız baya geniş bir kaynağa ulaşabilirsiniz...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Eğer makinanın menüsünde Türkçe dil seçimi yoksa bunu eklemeniz imkansız. Ancak, o modelin firmware yazılımında ülkeden ülkeye farklılık olup olmadığını araştırıp, eğer varsa Türkiye için üretilmiş firmware'yi yükleyerek bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz; ama bu çok zayıf bi ihtimal.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.