Yiğit Kürşad Oluşturuldu: Eylül 9, 2012 Oluşturuldu: Eylül 9, 2012 Lenslerımden bırı olan 18-105 bıldıgınız uzere Af-s bır lens.Yanı kolayca anlatmak gerekırse netleme halkasını makıne autofocus modunda olsa bıle oynatma ımkanı bulduğunuz bır lens turu.Aklıma takılan bır soru var...Makıneyı autofocus modunda kullanıyorum aynı zamanda lensıde.Ben her cekımden sonra netlık halkasını eskı halıne getırmelımıyım ?Yoksa makıneyı ve lensı auto focusta kullandıgım ıcın netlık halkasına dokunmamalımıyım ? Alıntı
Nikontürk Eylül 9, 2012 gönderildi Eylül 9, 2012 gönderildi Doğru olanı bu:"Yoksa makıneyı ve lensı auto focusta kullandıgım ıcın netlık halkasına dokunmamalımıyım ?" Alıntı
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN Eylül 9, 2012 gönderildi Forum Editörü Eylül 9, 2012 gönderildi Yiğit Bey;Nikon elle netlik halkasını; Olurda kameranız saçmalayıp netlik yapmazsa, netliği el ile yapın diye yapmış. Otomatik modda bir problem yaşamıyorsanız neden kullanasınız ki? Alıntı
Yiğit Kürşad Eylül 10, 2012 gönderildi Yazar Eylül 10, 2012 gönderildi Bende oyle dusunmustum tesekkurler Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın