Yiğit Kürşad 41 Oluşturuldu: Eylül 9, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Eylül 9, 2012 Lenslerımden bırı olan 18-105 bıldıgınız uzere Af-s bır lens.Yanı kolayca anlatmak gerekırse netleme halkasını makıne autofocus modunda olsa bıle oynatma ımkanı bulduğunuz bır lens turu.Aklıma takılan bır soru var...Makıneyı autofocus modunda kullanıyorum aynı zamanda lensıde.Ben her cekımden sonra netlık halkasını eskı halıne getırmelımıyım ?Yoksa makıneyı ve lensı auto focusta kullandıgım ıcın netlık halkasına dokunmamalımıyım ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Eylül 9, 2012 gönderildi Paylaş Eylül 9, 2012 gönderildi Doğru olanı bu:"Yoksa makıneyı ve lensı auto focusta kullandıgım ıcın netlık halkasına dokunmamalımıyım ?" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Eylül 9, 2012 gönderildi Forum Editörü Paylaş Eylül 9, 2012 gönderildi Yiğit Bey;Nikon elle netlik halkasını; Olurda kameranız saçmalayıp netlik yapmazsa, netliği el ile yapın diye yapmış. Otomatik modda bir problem yaşamıyorsanız neden kullanasınız ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Kürşad 41 Eylül 10, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 10, 2012 gönderildi Bende oyle dusunmustum tesekkurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın