yeliz 0 Oluşturuldu: Eylül 15, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Eylül 15, 2012 Merhabalar.Yaklaşık 2 hafta önce Nikon D3100 aldım.Fakat iyi çekimler yapamıyorum Şu an ders alabilecek maddi gücümde yok malesef.Burda dolaşarak bişeyler ögrenmeye çalışıyorum.Lensim AF-S 18-55 mmGenel bi lens yani.Umarım bana yardımcı olursunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Eylül 15, 2012 gönderildi Forum Editörü Paylaş Eylül 15, 2012 gönderildi Merhabalar.Yaklaşık 2 hafta önce Nikon D3100 aldım.Fakat iyi çekimler yapamıyorum Şu an ders alabilecek maddi gücümde yok malesef.Burda dolaşarak bişeyler ögrenmeye çalışıyorum.Lensim AF-S 18-55 mmGenel bi lens yani.Umarım bana yardımcı olursunuz.Yeliz Hanım;İyi fotoğraf çekmek için ISO, diyafram ve perde hızı (enstantene, obtüratör, örtücü) arasındaki bağlantıyı çok iyi anlamanız fotoğrafın olmazsa olmazıdır. Bunun için internette inanılmaz kaynak bulunuyor. özellikle ingilizceniz varsa bu kaynak neredeyse sonsuz miktarda. Size tavsiyem ISO, diyafram ve perde hızı arasındaki bağlantıyı çok iyi çekilde öğrenmenizdir. örnek bu 3 değişkenin de artıp azalmasının fotoğrafa etkilerini çok iyi öğrenin ve elbette öğrendiklerinizi bol bol fotoğraf çekerek ve sitelerde yayınlanmış fotoğrafları inceleyerek bilgilerinizi pekiştirin. En önemlisi de öğrendiğiniz teorik bilgileri kameranızda uygulayarak ve asla acele etmeyerek sabırla öğrenmeye çalışarak, takıldığınız noktalarda bizlerden yardım isteyin.Selamlar, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Eylül 15, 2012 gönderildi Paylaş Eylül 15, 2012 gönderildi Bu sayfada en alttaki konulardan başlayabilirsiniz, basit anlatımıyla çok yararlıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın