Yaşar YARAR 0 Oluşturuldu: Eylül 24, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Eylül 24, 2012 Merhaba, bir sorunum var çok uğraştım ama bir türlü beceremedim. Makine manueldeyken flaş da açıkken deklanşöre bastığımda 1-2 saniye gecikmeli çekim yapıyor. Tepe flaşı taktım yine aynı şekilde oldu. Ama flaş kapalıyken bir sorun yok normal şekilde çekim yapabiliyorum. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Eylül 24, 2012 gönderildi Paylaş Eylül 24, 2012 gönderildi Flaş ayarlarını kontrol edin, normal TTL moduna alın, sonrasında gecikmeli flaş, son perde flaş gibi seçenekleri kontrol edin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep Ergin 4 Eylül 24, 2012 gönderildi Paylaş Eylül 24, 2012 gönderildi sevgili arkadaşım, makinen timer modunda olmasın ? eğer üzerindeki flash açıkken netlikte sorun yaşıyorsan ortam karanlıktır o yüzdendir. eğer tepe flashı taktı isen böyle bir sorun çokkk çok nadir olur. bence senin makinen timer modunda. yani zaman ayarlı. sen deklanşöre bastıktan 2 saniye sonra çekim yapan modda. onu seri moda al bakalın aynısı olacak mı_ veya flash açık değilken dene makineyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yaşar YARAR 0 Eylül 28, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 28, 2012 gönderildi Timer modunda olması mümkün değil. Otomatik modda bir sorun yok manuel çekim yaparken oluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
y.Güngör 86 Eylül 29, 2012 gönderildi Paylaş Eylül 29, 2012 gönderildi Otomatik modda çekim yapıyorken sorun yoksa, manuel moddada yapmaması gerek. Yapıyorsa ayar eksikliğindendir.Ya sorununu tam anlatamıyorsun, yada söylenilenleri tam uygulayamıyorsun.D7000 ayarlarına tam hakim olmadığım için kesin şurası veya burası diyemeyeceğim ama Makine ve flash kombinasyonuna baktın mı, yada Flash'ın modeli ne ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut Fırat 3 Eylül 30, 2012 gönderildi Paylaş Eylül 30, 2012 gönderildi odaklanmak için ve ölçüm için flaş patlatıyorsa flaşın tekrar dolması için bekliyor zannediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yaşar YARAR 0 Ekim 7, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 7, 2012 gönderildi Sorunu Çözdüm. Makineyi kırmızı göz azaltma moduna almışım. O moddayken deklanşöre basınca öndeki sarı ışık 1 sn kadar yanıyor ve daha sonra basıyor. Bu sayede o sarı ışık kırmızı göz olmasını azaltıyor. Değerli bilgileriniz iÇin teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın