Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Oluşturuldu: Eylül 25, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Eylül 25, 2012 Nikon yeni bir ankete göre, İngiltere'nin en cool markaların arasında 20. sırada yerini aldı.. güzel bir deneyim ve güzel bir çıkış farklı markalar ve markı konseptler arasında yerini aldı nikon CoolBrands Araştırma ve anketine göre Nikon listesinde farklılık yarattı ve en populer marka ve modeller arasında fark yarattı.Hemen listeye bakarsak..1. Apple2. YouTube3. Aston Martin4. Twitter5. Google6. BBC iPlayer7. Glastonbury Festival8. Virgin Atlantic9. Bang & Olufsen10: Liberty11. Sony12. Bose13. Häagen-Dazs14. Selfridges15. Ben & Jerry’s16. Mercedes-Benz17. Vogue18. Skype19. Nike20. NikonTüm anket ve liste için buraya tıklayınız.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
B.Cem BOZBAŞ 66 Eylül 25, 2012 gönderildi Paylaş Eylül 25, 2012 gönderildi Dünya sıralamasında popülerlik olarak fotoğraf makinelerinde Canon daha önde ama 2007'den beri Nikon çıkışta. Yükselişi devam ederse dünya genelinde de popülerlik sırası daha iyi olur. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut Fırat 3 Eylül 27, 2012 gönderildi Paylaş Eylül 27, 2012 gönderildi Dünya sıralamasında popülerlik olarak fotoğraf makinelerinde Canon daha önde ama 2007'den beri Nikon çıkışta. Yükselişi devam ederse dünya genelinde de popülerlik sırası daha iyi olur. bende aynı düşüncedeyim ankette şike var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deniz ertekin 0 Eylül 27, 2012 gönderildi Paylaş Eylül 27, 2012 gönderildi "canon daha çok satıyorum fakat nikonun daha iyi olduğunu biliyorum" yer; hayyam. kahramanımız; 50 yaşlarında gözlerini lens bürümüş biri...) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın