Misafir Oluşturuldu: Ekim 13, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Ekim 13, 2012 İyi günler abilerim arkadaşlarım . Ben bu işe yeni başladım ve 1.100 - 200 civarı param var ikinci el temiz yada sıfır önerebilceniz makinalar var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer DURSUN 172 Ekim 13, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 13, 2012 gönderildi İyi günler kardeşim. Öncelikle Alacağın makinadan beklentin nedir?, Makinayı aldıktan sonra para yÖnünden ne kadar desteklersin lens olarak, Almak istediğin makina ile sokak, sanatsal, kurgu veya digital düzenlememi yoksa hepsimi. bunları belirtirsen üstatlar daha cuk oturan tavsiyelerde bulunacaktır. bu arada hoşgeldin Hayırlı olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Ekim 13, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 13, 2012 gönderildi Saol teşekkür ederim abi Şimdilik 18-55 düşünüyorum . Çoğunluk kişi ve manzara türü resimler abi Yani kafamda Çok düşünce var yani ne bilim yaprağın üzerindeki yağmur damlacığını Çekmek falan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer DURSUN 172 Ekim 13, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 13, 2012 gönderildi Bence ilk tercihin D7000 olsun, olmazsa , D3200, olmazsa , D5100, odamı olmadımı alacan D3100 ü oturacan aşağı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Ekim 14, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 14, 2012 gönderildi ben d3000 ile başladım şimdi satıyorum d7000 alacam hem ucuz hem kullanışlı ama ben daha iyi lens alıp kullanacam diyeceksen af motoru olmayan lensler le bir iş yapamasın bu makineyle. ama 18-55 mm çalışacaksan ve kendini geliştireceksen sana tavsiye ederim iyice öğrndikten sonra satarsın daha iyi bir makine de aabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Ekim 14, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 14, 2012 gönderildi bütçem yetmez ama bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Ekim 14, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 14, 2012 gönderildi iyi günler sizle danışmak istediğim birkaç konu var bana yardımcı olursanız seviNirim. ben profesyonel fotoğrafçılığa çok meraklıyım ve bir adet dslr fotoğraf makinası almaya karar verdim. fotoğrafçılığı tamamen hobi olarak yapacağım bunu en başta belirtyim. sizce 2.el bir ürün mü yoksa sıfır bir ürün mü almalıyım ? düşüncem şu; sonuçta ilk defa öğreneceğimden dolayı bol bol çekim yapmam gerekecek makina yıpranacak. acemiliğimi atmak için 2.el bir ürn alıp iyice öğrendikten sonra daha üst sıfır güzel bir ürün alırım die dusunuyorum. siz ne diyorsunuz benim bu düşünceme, sizce 2. el mi almalıyım yoksa sıfır iyi birsey alıp acemiliğimi onun üstünde atıp ilerde de lens değişimleriyle hep onu mu kullanmalıyım ? bir ürünü alırken kolayda elden cıkartması cok zor oluyor bunuda dusunuyorum acıkcası kafam karısık bana yardımcı olun. bir diğer husus sizce nasıl bir ürün almalıyım nelere dikkat etmelliyim ve 2. el alırken de nelere dikkat etmeliyim. sizin önereceğiniz bir model var mı ? bütce olarak 1.100 -200 civarı param var peşin alcam zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Ekim 14, 2012 gönderildi Forum Editörü Paylaş Ekim 14, 2012 gönderildi iyi günler sizle danışmak istediğim birkaç konu var bana yardımcı olursanız seviNirim. ben profesyonel fotoğrafçılığa çok meraklıyım ve bir adet dslr fotoğraf makinası almaya karar verdim. fotoğrafçılığı tamamen hobi olarak yapacağım bunu en başta belirtyim. sizce 2.el bir ürün mü yoksa sıfır bir ürün mü almalıyım ? düşüncem şu; sonuçta ilk defa öğreneceğimden dolayı bol bol çekim yapmam gerekecek makina yıpranacak. acemiliğimi atmak için 2.el bir ürn alıp iyice öğrendikten sonra daha üst sıfır güzel bir ürün alırım die dusunuyorum. siz ne diyorsunuz benim bu düşünceme, sizce 2. el mi almalıyım yoksa sıfır iyi birsey alıp acemiliğimi onun üstünde atıp ilerde de lens değişimleriyle hep onu mu kullanmalıyım ? bir ürünü alırken kolayda elden cıkartması cok zor oluyor bunuda dusunuyorum acıkcası kafam karısık bana yardımcı olun. bir diğer husus sizce nasıl bir ürün almalıyım nelere dikkat etmelliyim ve 2. el alırken de nelere dikkat etmeliyim. sizin önereceğiniz bir model var mı ? bütce olarak 1.100 -200 civarı param var peşin alcam zaten Muammer Bey,Sorduğunuz soru tamamen bütçeniz ve fotoğrafın sizin için gelecekte ne ifade edeceği ile alakalı.Eğer bütçen yeterli ise 2. el temiz bir kamera al ve onunla çekim yapmaya başla, bu işi iyice öğren ve bu sürede heyecanını kaybetmezsen ve fotoğraf sana halen çok şey ifade ediyorsa o zaman yeni bir kamera veya temiz bir 2. el iyi durumda bir kamera al. Bu işlerde elindeki satarken bir miktar zarar etmek bu işin doğasında olan birşey ama elden çıkardığınız kamera ile çektiğiniz güzel kareler ve birlikte geçirdiğiniz zamanları düşününde bunun çok da önemi olmuyor.Kamera alırken nelere dikkat etmeniz gerektiği ile ilgili şu linkten bilgi alabilirsiniz.Bütçenizle size temiz bir 2. el D5100 tavsiye ederim yada ederse yeni bir D3100Selamlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mustafabüber 31 Ekim 14, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 14, 2012 gönderildi bence ikinci el giriş seviyesi makine tercih etmenizde yarar var üstelik bu söylediğiniz rakamların çok altına bile bulabilirsiniz. giriş seviyesi slr makinelerin ikinci elleri çok temiz olabiliyor. Zira ilk heves bi çuval paraya alınıp, kısa sürede gözü yukarıya dikip, tabiri caizse kız gibi makineler ikinci ele gidiyor. kendimden biliyorum, mis gibi d60'ım 5000 shutterda satmıştım. üstelik giriş seviyesi makineler çok çabuk model yenilendiği için, çok çabuk değer yitiriyor. nacizane tavsiyem d40 d60 d3000 gibi makineleri alın işinizi fazlasıyla görür. epeydir fiyatlarına bakmadım ama tahminen 800 civari bulunur diye tahmin ediyorum. ccd, cmos sensör, gövde af motoru olaylarına falan bence bu aşamada hiç girmeyin "(bu arada ccd keskinlikte daha iyi"). bu belirttiğim makineler teknik olarak işinizi fazlasıyla görecektir. alın, kullanın, hevesiniz geçsin ilerleyen zamanlarda, daha çok teknik bilgi sahibi oldukça, ihtiyaçlarınız, beklentileriniz belirecek, ve ona göre o zaman ihtiyacınıza göre bir makineyi zaten seçersiniz. bence bu aşamada 800 civarı giriş seviyesi dslr en mantıklısı. bu arada yaprak çamur vs. demişsiniz, sanırım makroya yöneleceksiniz.siz sormadan söyleyim sigmanın, tamronun 70-300 ucuz lenslerine hiç kapılmayın.çok çabuk sıkılırsınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mustafabüber 31 Ekim 14, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 14, 2012 gönderildi bence ikinci el giriş seviyesi makine tercih etmenizde yarar var üstelik bu söylediğiniz rakamların çok altına bile bulabilirsiniz. giriş seviyesi slr makinelerin ikinci elleri çok temiz olabiliyor. Zira ilk heves bi çuval paraya alınıp, kısa sürede gözü yukarıya dikip, tabiri caizse kız gibi makineler ikinci ele gidiyor. kendimden biliyorum, mis gibi d60'ım 5000 shutterda satmıştım. üstelik giriş seviyesi makineler çok çabuk model yenilendiği için, çok çabuk değer yitiriyor. nacizane tavsiyem d40 d60 d3000 gibi makineleri alın işinizi fazlasıyla görür. epeydir fiyatlarına bakmadım ama tahminen 800 civari bulunur diye tahmin ediyorum. ccd, cmos sensör, gövde af motoru olaylarına falan bence bu aşamada hiç girmeyin "(bu arada ccd keskinlikte daha iyi"). bu belirttiğim makineler teknik olarak işinizi fazlasıyla görecektir. alın, kullanın, hevesiniz geçsin ilerleyen zamanlarda, daha çok teknik bilgi sahibi oldukça, ihtiyaçlarınız, beklentileriniz belirecek, ve ona göre o zaman ihtiyacınıza göre bir makineyi zaten seçersiniz. bence bu aşamada 800 civarı giriş seviyesi dslr en mantıklısı. bu arada yaprak çamur vs. demişsiniz, sanırım makroya yöneleceksiniz.siz sormadan söyleyim sigmanın, tamronun 70-300 ucuz lenslerine hiç kapılmayın.çok çabuk sıkılırsınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Ekim 15, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 15, 2012 gönderildi Dediğin makinaları o fiyata bulabilcem yer var mı abi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer DURSUN 172 Ekim 15, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 15, 2012 gönderildi D3100+18-55 vr + Batery pack+ yedek pil (orjinal)+üçayak+çanta +nd filtre+uv filtre+ kablolu uzaktan kumanda. Ne verirsin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ahmet gul 0 Kasım 5, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 5, 2012 gönderildi merhaba sahsen elimde bikac makina var istersen yardimci olurum uygun vercem hem sifir hem ikinci el var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enes yazar 0 Ocak 3, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 3, 2013 gönderildi slm ben düğün fotoğrafları ve videoları çekiyorum ama makina benim değil 1500 lira param var nasıl bi makina önerirsiniz sıfır ikinci el farktmez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ahmet gul 0 Ocak 3, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 3, 2013 gönderildi hocam buraya cok az giriyorum mail yazarmisin hala daha almadiysanozansoykubra(at)hotmail.com Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cem ca 0 Ocak 13, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 13, 2013 gönderildi Teklifler buradan yazılsa bizde fiyat konusuda fikir sahibi olsak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akin Akinci 9 Şubat 1, 2013 gönderildi Paylaş Şubat 1, 2013 gönderildi Hocam internette güzelce araştır fiyatları ama önce hangi makineyi istediğine karar ver ben 1 gün önce d3100'e 1105 TL verecekken bugün gittim D5100'ü 1150 TL ye aldım sıfır ikiside..öncelikle modele karar ver piyasada çok uygun makineler var.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Seven 0 Şubat 3, 2013 gönderildi Paylaş Şubat 3, 2013 gönderildi kardeşim benim tercihim 2.el alma sonradan senin için çok sııkıntı olur, bütcene göre alıcaksan sıfır nıkon d3000 veya d3100 al. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın