Yiğit Kürşad 41 Oluşturuldu: Ekim 20, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Ekim 20, 2012 Öncelıkle sorularıma bır açıklama ıle baslamak istiyorum.Bazı kullanıcılar veya usta kısıler haklı olarak boyle bır kıyaslama yapmıs oldugum ıcın bana kızacaklar sımdıden kusura bakmayın arkadasım ıcın soruyorum Sıgma 70-300 ile portre cekılıyor.Fakat macro zorda olsa arada denk gelebılıyor.Tamronda ise portre ve macro rahatlıkla cekılıyo.Arkadasım 2 lens arasında kaldı sız ne dıyorsunuz ? Tesekkurler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Kürşad 41 Ekim 22, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 22, 2012 gönderildi guncell Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Ekim 22, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 22, 2012 gönderildi Bu kıyaslamaya kızılmaz, sadece gülünür Başka bir şehire evimi taşıyacam, taksi mi yoksa kamyon mu satın alsam gibi bi şey olmuş bu.Her iki lensi yeni fiyatlarını araştırın, aradaki fark size hangisini almanız gerektiğini söyler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın