Erhan kırca 11 Oluşturuldu: Ekim 24, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Ekim 24, 2012 Merhaba Arkadaşlar, Aranıza katılma ihtiyacı hissettim.Yaklaşık 8 ay önce Nikon D5100 ile birlikte 18-55 vr kit lens aldım fotoğraf çekmeyi çok seviyorum fakat daha çok eksiğimin olduğunu söyliyebilirim. 1977 Kocaeli doğumluyum, evli bir çocuk babasıyım.Boş zamanlarımda fırsat buldukça fotoğraf çekiyorum.Temel olarak bir eğitim almadım internet üzerinden araştırdığım bilgiler doğrultusunda kendi çapımda birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. İnanıyorum ki sitenizdeki bilgi paylaşımından çok şeyler öğreneceğim. Emeği geçen bütün arkadaşlara selamlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akif GÖKYOKUŞ 161 Ekim 24, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 24, 2012 gönderildi Hoş geldiniz.Temel bilgiler ve fotoğraf makinenizin tüm ayarlarını öğrenmeye çelışın bol bol okuyup inceleyin, izleyin.İyi bayramlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan kırca 11 Ekim 24, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 24, 2012 gönderildi Hoşbuldum Akif bey.İlginiz için teşekkür ederim iyi bayramlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
y.Güngör 86 Ekim 24, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 24, 2012 gönderildi Doğru yoldasınız abicim.. Bu işin püf noktası araştırmak.. Bu konuda eksiğiniz olmadıktan sonra sıkıntı çekmeniz çok ufak bir ihtimal.İyi forumlar, İyi bayramlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın