Gökhan 274 Oluşturuldu: Ekim 24, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Ekim 24, 2012 Lcd ekrandan resime bakıp zoomlayınca beyaz bir nokta çıkıyor diğer yerdede pembe nokta var ama lcd de zoom yapınca görünüyor fakat pcye atınca resimde bir problem yok.Lcd ekranda ölü pikselmi var acaba? ölü piksel varsada zoom yapmadanda görünmesi lazım değilmi mantıken? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
B.Cem BOZBAŞ 66 Ekim 25, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 25, 2012 gönderildi Piksellerde büyüuor Zoom yapınca çözünürlük ekranda yüksekolduğu için büyütmeden anlayamayabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Ekim 25, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 25, 2012 gönderildi Piksellerde büyüuor Zoom yapınca çözünürlük ekranda yüksekolduğu için büyütmeden anlayamayabilirsin.Yani anlamadım tam olarak ne dediğini küçük ekranda olması normalmi diyorsun sendede varmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
B.Cem BOZBAŞ 66 Ekim 25, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 25, 2012 gönderildi Fotoğraf makinelerinde küçük ekranda çözünürlük çok yüksek. Benim D7000 ekranında gördüğüm renk tonu ve netlik evdeki PC Monitöründe pek çıkmıyor. Evdeki kalite makinenin ekranına ulaşamıyor. Bazı ayrıntıları gösteriyor olabilir makine. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Ekim 25, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 25, 2012 gönderildi Fotoğraf makinelerinde küçük ekranda çözünürlük çok yüksek. Benim D7000 ekranında gördüğüm renk tonu ve netlik evdeki PC Monitöründe pek çıkmıyor. Evdeki kalite makinenin ekranına ulaşamıyor. Bazı ayrıntıları gösteriyor olabilir makine.Evet o teori mantıklı bende aynı şeyi düşündüm aslında fotoğrafladımız objediki bir ayrıntı olabilir o ve küçük ekranın zoomunda belirgin hale geliyor o yüzden fotoğrafcılar diyorya ekrandan gördüğünüz görüntüye aldanmayın diye.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
B.Cem BOZBAŞ 66 Ekim 25, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 25, 2012 gönderildi Aynen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mustafabüber 31 Ekim 25, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 25, 2012 gönderildi pc deki görüntüyü zoomlayarak denediniz mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Ekim 25, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 25, 2012 gönderildi pc deki görüntüyü zoomlayarak denediniz mi?Sorulurmu hiç tabikide denedim didik didik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mustafabüber 31 Ekim 25, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 25, 2012 gönderildi sonuç itibariyle sorun bile olsa, pc deki hali temiz ise sorun yok demektir. tam tersi de olabilirdi; Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akif GÖKYOKUŞ 161 Ekim 25, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 25, 2012 gönderildi İyi bayramlar,Yine D7000 ....Gökhan bey siyah bir fon veya lens kapağı kapalı olarak çekin hala varsa makinenizin ekranında ölü piksel olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Ekim 25, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 25, 2012 gönderildi İyi bayramlar,Yine D7000 ....GÖkhan bey siyah bir fon veya lens kapağı kapalı olarak çekin hala varsa makinenizin ekranında Ölü piksel olabilir.iyi bayramlar resıme normal bakınca prblem yokkı aşırı zoomlayınca çıkıyor Ölü pıksel olsa bır ıkı zoomdada cıkması gerek mantıken değilmi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akif GÖKYOKUŞ 161 Ekim 26, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 26, 2012 gönderildi Eğer monitörde görmüyorsan ölü pixel ...Rahatsız etmiyorsa kullan ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Ekim 26, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 26, 2012 gönderildi Eğer monitÖrde gÖrmüyorsan Ölü pixel ...Rahatsız etmiyorsa kullan ...Ben sıyah cekım falan yapmısdım zaten Ölü piksel değil sanırım ekranda da Ölü pisel olsa zoomlayınca cıkması mantıklı degıl sanki resımler norma hersey normal her resımdede cıkmıo ama bazı cekımlerde dıkkat ettım cıkdı sanırım o ankı cekımle alakalı fotografdakı ayrıntıyı makınenın kucuk ekranının cozunulugu pcye daha yuksek oldugundan ayrıntıyı gosterıyor o yuzden pc ekranında tam olarak ayrıntıyı goremıyoruz tahmınıme gore olay bu hocam.. ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mert özdemir 1 Ekim 28, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 28, 2012 gönderildi Ben sıyah cekım falan yapmısdım zaten ölü piksel değil sanırım ekranda da ölü pisel olsa zoomlayınca cıkması mantıklı degıl sanki resımler norma hersey normal her resımdede cıkmıo ama bazı cekımlerde dıkkat ettım cıkdı sanırım o ankı cekımle alakalı fotografdakı ayrıntıyı makınenın kucuk ekranının cozunulugu pcye daha yuksek oldugundan ayrıntıyı gosterıyor o yuzden pc ekranında tam olarak ayrıntıyı goremıyoruz tahmınıme gore olay bu hocam.. ? www.nikonservisankara.com adresıyle gorusebılırsınız 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın