yiğit kulluk 10 Oluşturuldu: Ekim 25, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Ekim 25, 2012 Öncelikle herkese mutlu bayramlar dilerim.Merhabalar,Açıkcası fotoğraf işinde yeni olduğum için çok başınızı ağrıttım fakat ben makinayı ilk aldığım zamanlar AutoFocus ayarım 3D'de iken yÖn tuşlarıyla 39 af noktasından istediğimi el ile seçebiliyordum. Fakat şimdi sadece bir yerde sabit duruyor ancak deklanşÖre yarım basarak focus yaptırdıktan sonra sadece orayı takip etmeye çalışıyor. Artık el ile focus noktası seçemememin sebebi nedir? Bilen ve bilgisini paylaşan olursa minnetar olurum.Saygılarımla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Ekim 25, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 25, 2012 gönderildi pdf kullanım kitapcığını indir bence yada 3d modulunden çık öyle dene. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Ekim 25, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 25, 2012 gönderildi Sanırım buldum orda bir düğme var l ve nokta işaretli olan o l de ise kilitlidir noktaya döndür onu. kitapçığıda indir sitede linki mevcut. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yiğit kulluk 10 Ekim 25, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 25, 2012 gönderildi Tamamdır indiriyorum. Sorunda çözüldü. çok teşekkürler.Saygılarımla 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Kasım 27, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 27, 2012 gönderildi bende başta çok aradım ama ekranın yanındaki l yi açınca mı kapatınca mı çözülüyordu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yiğit kulluk 10 Kasım 28, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 28, 2012 gönderildi L yi Nokta pozisyonuna getirdiğinizde sorun çözülüyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın