mehmet şahin 2 Oluşturuldu: Ekim 25, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Ekim 25, 2012 Merhabalr öncelikle iyi bayramlar herkese ben siteyi mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyordum ancak üye olmak bugüne nasipmiş bundan bir iki hafta önce bir dslr almaya karar vermiştim ancak çoğu fotoğraf sever gibi canon ve nikon arasında kaldım sonunda bir d7000 aldım yaklaşık bir hafta önce o yüzden yeni üye oldum inşallah hayırlısı olur en kısa zamanda çekebildiğim fotoğrafları paylaşacağımiyi bayramlar tekrar herkese 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus BULAT 73 Ekim 25, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 25, 2012 gönderildi İyi bayramlar hayırlı uğurlu olsun.Aramıza hoşgeldiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mustafabüber 31 Ekim 25, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 25, 2012 gönderildi hoşgelmişseniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akif GÖKYOKUŞ 161 Ekim 25, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 25, 2012 gönderildi İyi bayramlar ,Hoşgeldiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer DURSUN 172 Ekim 25, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 25, 2012 gönderildi Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet şahin 2 Ekim 26, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 26, 2012 gönderildi herkese hoşbulduk çok sağolun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın