ali alat 0 Oluşturuldu: Ekim 27, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Ekim 27, 2012 Merhaba arkadaşlar,D7000 almayı düşünüyorum. Ereyondaki fiyatlara baktım, paralel ithalat ürünleri. Ancak Hayyam fiyatlarını merak ediyorum bir de. İstanbul dışında olduğum için İstanbul'dan birine sorayım istedim, nedir durumlar ve fiyatlar? Ereyon - Paralel İthalat mı dersiniz yoksa Hayyam mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ekim 27, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 27, 2012 gönderildi Yakın zamanlarda pek gitmedim ancak 2200 TL ile 2300 TL Arasında gibi birşey kit fiyatlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Ekim 27, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 27, 2012 gönderildi 2300 tl 18x105 vr ile birlikte 2 sene dukkan garantili.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ali alat 0 Ekim 27, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 27, 2012 gönderildi Cevaplarınız için teşekkür ederim. Peki kredi kartına taksiti yapıyorlar mı? Garanti nasıl gerçekleşiyor biliyor musunuz? D7000'de bazı sorunlar olduğu söyleniyor da... Bir de ürünler refurbished mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Ekim 27, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 27, 2012 gönderildi Cevaplarınız için teşekkür ederim. Peki kredi kartına taksiti yapıyorlar mı? Garanti nasıl gerçekleşiyor biliyor musunuz? D7000'de bazı sorunlar olduğu söyleniyor da... Bir de ürünler refurbished mi?Ben aldım hayyamdan kartla alırsan yüzde 10 üstüne yapışır 2300+230 daha koy garanti 2 sene bir problem olursa yapılıyor makinen olmuyorsa yenisini veriyor sana.refurbished değil gerçeği kavunda değil bu kutusu herşeyi orjinal refur değil o kadarda kurcalama bence alıcaksan hayyamdan al sorunlar çıkabılırde cıkmayabılırde ama suanda oyle bır prblem yok sensor yaglanması tozlanması dısında oda her makınede oluyor temızlenınce prblem kalmıyor foto cekdıkce tozlanma olucak temızletecen o kadar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikoncu 1 Kasım 2, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 2, 2012 gönderildi Bende 3 ay once USA dan aldım. Ali bey ın dedıgı sekılde tek sorunu tozlanma ve yaglanma. oda cogu nıkon makınede ve bazı canonlarda mevcut.Q cekım modunda fotograf cekınce bu sorunda cok azalıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın