Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN Oluşturuldu: Ekim 30, 2012 Forum Editörü Oluşturuldu: Ekim 30, 2012 Arkadaşlar Merhaba;Belki bileniniz vardır ama ben tesadüf eseri buldum bu siteyi ve bana çok ilginç geldi. Canon ve Nikon dövüş kulübü. Belki sizlere de ilginç gelecek.www.canonnikonfightclub.com/phpbb/index.phpSelamlar, 1 Alıntı
Gökhan Ekim 30, 2012 gönderildi Ekim 30, 2012 gönderildi hahaha abi bune yaa nikonun kanıta ihtiyacı yokki.. Alıntı
Kemal Öztürk Turkoy Ekim 31, 2012 gönderildi Ekim 31, 2012 gönderildi Gereksiz bir girişim olmuş bence.. Bol şanşlar Dilerimm 2 Alıntı
Ahmet Işkın Ekim 31, 2012 gönderildi Ekim 31, 2012 gönderildi Gereksiz bir girişim olmuş bence.. Bol şanşlar Dilerimm bencede Gereksiz bir girişim olmuş Alıntı
Emre BORA Kasım 1, 2012 gönderildi Kasım 1, 2012 gönderildi Konsept olarak forum değilde daha farklı birşey yapılsaydı belki birşeyler olabilir, ilgi çekebilirdi ama şu aşamada pek tutabilcek bişi gibi görünmüyor... Alıntı
Fatih Mecit Öztürk Kasım 1, 2012 gönderildi Kasım 1, 2012 gönderildi açık söylemeli tırıvırı 1 Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın